Ana sayfa Foto Galeri Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Merve’si büyük dersler veriyor, tabii ki anlayanlara!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Merve’si büyük dersler veriyor, tabii ki anlayanlara!

tarafından ker_def

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Merve'si büyük dersler veriyor, tabii ki anlayanlara! 7

Merve karakterinin hırsı da dikkat çekici. Ancak bu hırsın onun bir zaafı olduğunu düşünmeyin. Körü körüne bir hırs değil onunkisi. Hırsına hükmetmeyi öğretiyor Merve. Doğru zamanda doğru bir hırs iyi sonuç veriyor.

Ailesinin ve sevdiklerinin kendisi için vazgeçilmez olduğunu biliyor. Ailesini her şeyin üzerine koyuyor. Çünkü huzur bulduğu yer orası. Daima sevdiklerine sahip çıkıyor ve onların arkalarında durmayı bir zorunluluk olarak görüyor.

Merve hayatında neyi yapıp neyi yapmaması gerektiğini de iyi biliyor. Yani onun öncelikleri zaten belli. Nereye gideceğini, ne yapacağını çok iyi biliyor. Asla başkasının peşine takılmıyor. Her zaman kendine ait bir yolu var ve bu yolu değiştirmiyor.

Merve her zaman A planının yanına bir de B planı yapıyor. Yani alternatifleri olan birisi. Böylelikler riskleri dağıtabiliyor. Hiçbir zaman her şeyin istediği gibi olamayacağını biliyor. Bu yüzden de daima gidebileceği alternatif bir yolu var.

Merve her zaman güçlü, kuvvetli değil tabii ki… Güçsüzleştiği zamanlar da oluyor. Ancak bu durumu kimsenin bilmesini istemiyor. İnsanların kendisini bu şekilde görmesinin onu yaralayabilecekleri fikri verdiğini düşünüyor. Çünkü bunun geri dönüşü yok.

Merve savaşlarda sıklıkla karşılaşılan taktik geri çekilmeleri kendi hayatına da yansıtan birisi. Asla zor durumda kaldığında geri çekilmekten çekinmiyor. Çünkü bu bir mağlubiyet değil, bu sıçramak için yapılan bir geri adım o kadar…