Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin merakla beklenen dizisi Jet Sosyete’nin karakterlerini tanıyalım!

Star TV’nin merakla beklenen dizisi Jet Sosyete’nin karakterlerini tanıyalım!

tarafından ker_def

Star TV'nin merakla beklenen dizisi Jet Sosyete'nin karakterlerini tanıyalım! 7

Aile Arasında filmiyle son dönemde bir hayli takdirle karşılaşan Gülse Birsel, Avrupa Yakası ve Yalan Dünya’dan sonra yeni bir fenomen adayı diziyle ekrana dönüş yapacak.

Yapımcılığını BKM’nin, yönetmenliğini Hakan Algül’ün üstlendiği, Gülse Birsel’in 3 yıl aradan sonra ekrana dönüş yapacağı, merakla beklenen dizi Jet Sosyete dizisi Star Tv’de ekrana gelecek.

Dizinin ilk tanıtım filmleri ciddi eleştiriler almıştı. Özellikle Türk Malı’nın daha gelişmiş bir yapımın geleceği söylemleri sosyal medyada yankılanmıştı. Birçok izleyici de bu durum nedeniyle memnuniyetsizliklerini dile getirmişti.

İşte başarılı bir dizi olup olmayacağı tartışılan Jet Sosyete, ilk bölümüyle bu pazar ekrandaki yerini alacak.

Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz ve Ecem Uzun’un oyuncu kadrosunda yer aldığı Jet Sosyete, orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye giriş hikayesini konu alıyor.

Jet Sosyete 18 Şubat Pazar 20.00’da Star’da başlıyor! Peki dizide kimler rol alıyor ve hangi karakterleri canlandıracaklar…

(devamı için sonraki sayfa linkini tıklayınız)