Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Polis Derya’sı Hayal Köseoğlu’nu çok şaşırtan gerçek!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Polis Derya’sı Hayal Köseoğlu’nu çok şaşırtan gerçek!

tarafından ker_def
‘Derya klasik polis değil’

Milliyet gazetesine konuşan Hayal Köseoğlu, Star TV ekranlarında izleyenlerle buluşan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Derya isimli kadın polisi canlandırıyor.

Diziyle ilgili düşüncelerini röportajda aktaran Köseoğlu, “Her oyuncunun, işinin ehli olduğu bir dizide yer almak muhteşem bir okul gibi. Her işten, kendi adıma, oyunculuğumu ileri taşıyacak unsurları alabilmek çok önemli. Tabii Tansu Biçer’le bu kadar yakın çalışmak da büyük bir şans” diye konuştu.

Canlandırdığı Derya karakterinin klasik bir kadın polis olmadığına vurgu yapan Hayal Köseoğlu, “Daha çok yeni ve henüz sert bir kabuk oluşturmamış. Önceleri bu beni biraz zorlamıştı. Fakat sonra kadın polislerle tanışıp, konuştuğumda aslında durumun biraz da böyle olduğunu gördüm. Evet bir maskülenleşme var.Hayatımızda çoğu alan maalesef erkek egemen durumda ve bazen yükselmek için eril enerjisine tutunuyor insan. Bundan hoşnut olmasam da, tanıdık buldum” diye konuştu.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde herkes katilin kim olduğunu merak ediyor.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Polis Derya'sı Hayal Köseoğlu'nu çok şaşırtan gerçek! 7

Köseoğlu, kendisinin de bunu bilmediğini ve çok merak ettiğini belirtmekte.

Hayal Köseoğlu, ilk kez Aşk-ı Memnu dizisinde rol almıştı. Köseoğlu’nun hayatındaki dönüm noktası ise Muhteşem Yüzyıl dizisi oldu. Köseoğlu, “Çünkü o setteki deneyimlerimden sonra okuduğum bölümü bırakıp, oyunculuk yapmaya karar verdim” dedi.

Köseoğlu, oyunculuk konusundaki hedeflerini ise şöyle anlattı: “Tabii ki başarılı olmak çok önemli ama zaten başarının içten dışa nüfuz ettiğine inanan biriyim. Hedefim, aslında oynarken kendimi şaşırtacak derecede anda kalabilmek, korkusuzca deneyebilmek ve sahnedeyken içimdeki kötü polisle mutlak barışı sağlayabilmek. Bunlar olduğunda zaten yer aldığı projelere de büyük katkı sağlayabilir insan. Kısa vadeli hedeflerimde ise, sinema var.”