Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler dizisinin sezon finali sanki izleyiciye hakaret ediyordu!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin sezon finali sanki izleyiciye hakaret ediyordu!

tarafından ker_def
Ufak Tefek Cinayetler sezon boyunca cool takıldı ama mahalle kavgasıyla bitti!

Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin sezon finaline yönelik eleştiriler gelmeye devam ediyor.

Birçok izleyicinin merakla beklediği sezon finalinde ölen isim Edip olunca izleyiciler şaşkına dönmüştü.

Ana karakterlerden birisinin öleceğini düşünen dizi takipçileri, yan karakter Edip’in vedası ile karşı karşıya kaldı.

Tabii bu durum izleyicilerde rahatsızlık yarattı, çünkü beklentiler daha farklıydı…

Ufak Tefek Cinayetler’in gelecek sezon da devam edeceği düşünülünce ana karakterlere dokunulmaması önümüzdeki sezon için dizi için daha doğru bir hareketti.

Bir başka detay ise sezon boyunca gayet cool bir yapım havasındaki dizinin sezon finalinin, Burcu ile Arzu’nun mahalle kavgasıyla bitmesindeki çelişkiydi…

Milliyet Cadde yazarlarından Nazlı Mengi de bu konulara değinen bir yazı kaleme aldı:

İYİ BAŞLADI, KÖTÜ BİTTİ!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin sezon finali sanki izleyiciye hakaret ediyordu! 7

Havalı, iddialı, sıra dışı bir dizi olarak hepimizi ekrana kilitleyen ‘Ufak Tefek Cinayetler’, zaman içinde eski halini aratmaya başlasa da bir ümit sezon finalini bekliyorduk. Finalde iki saatin 1.5 saati ağır çekimlerle, bir bardak zehirli limonatanın elden ele dolaşmasıyla, dört kadın karakterin ‘hangisi düşecek?’ heyecanı yaratma çabasından mütevellit, aynı camın önünde yer değiştirmesiyle sakız gibi sünerek geçti! Bölümün tamamı, bir Amerikan dizisinde 10 dakikada verilirdi, net!

UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Tüm sezon ‘Baş karakterlerden kim ölecek?’ diye meraklandık, öle öle izleyicide etki yaratmayan yan karakterler öldü. İlk aylarında dizinin sıkı takipçisi olan kardeşim Kuki’nin final yorumuna çok güldüm:

“Bittiğinde biri bana hakaret etmiş gibi hissettim, ‘Senin beynin yok, al izleyeceğin de budur’ dediler sanki!” Karakterlerin gayet kaliteli ve cool takıldığı yapımın mahalle kavgasıyla bitmesi de ayrı mevzu… Yalnız Burcu’yla Arzu’nun kavga sahnesi, çok gerçekçiydi. Sahneleri ‘Çukur’ dizisinin Kemal’i ve aksiyon yönetmeni Uğur Yıldıran çalıştırmış. Onun etkisi hemen hissediliyor!