Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler dizisinin sezon finaline burun kıvıranlar daha ne istiyorsunuz!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin sezon finaline burun kıvıranlar daha ne istiyorsunuz!

tarafından ker_def

Ufak Tefek Cinayetler dizisi 32 bölümde 64 bölümlük iş yaptı… Dizinin süresine bakınca Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, 32. bölümde final yapan dizi için “64 bölümlük iş yaptı” yorumunu getirdi.

Sezon finalinde yaşananlar izleyicileri tatmin etmemiş olabilir…

Ancak dizinin gösterdiği performansı göz ardı etmek mümkün değil.

Son yılların en başarılı yapımlarından birisi olmayı başaran Ufak Tefek Cinayetler, gelecek sezon da büyük bir merakla eklenecektir.

Sina Koloğlu da dizinin final bölümünü köşesine taşıdı ve eleştirinin değil, övgünün öne çıkartılması gerektiği mesajını verdi:

ŞİMDİDEN 64 BÖLÜM OLDU

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin sezon finaline burun kıvıranlar daha ne istiyorsunuz! 7

‘Ufak Tefek Cinayetler’, sezon finali yaptı. Biz de bu köşede, zaman zaman ev ahalisinin isyanlarını dile getirdik. Ama bunlar, diziyi benim gözümde, bu sezonun en ‘iyilerinden biri’ olmaktan alıkoymadı. Edip’in ölmesi birçok seyirciyi kesmedi ama bütününe bakmak lazım. Heyecanlı bir şekilde izlendi mi? Merak ettik mi? Bunu bize sunabildiler mi? Mesele bu…

UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Oyuncular döktürdü, müzik yerli yerinde ve abartılmadan sürdürüldü, yönetmen kotardı. Bir şansızlığı var ‘telenovela’ olmayan dizilerin, bizim yerli sistemde, ömrünün uzun olma şansı yok.
45-50 dakika standartındaki ‘Ufak Tefek Cinayetler’, 64 bölümlük iş yaptı. Seneye bir 64 bölüm daha olur ve final yapar. Yoksa sürer dizi…