Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler yeni sezonda hata üstüne hata!

Ufak Tefek Cinayetler yeni sezonda hata üstüne hata!

tarafından zk zk
Salı akşamları Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni sezon ilk bölümündeki gariplikler eleştirilere neden oldu!

Oya’nın bebeğinin 5 ayda doğması, büyük bir zamanlama hatası olarak ortaya çıktı. Prematüre denilen bebeğin hayli büyük olması dikkat çekerken, dizideki sıkıntılı durumlar tepkilere neden oldu.

Posta Gazetesi Yazarı Mesut Yar, ilk bölümdeki sıkıntıları bakın nasıl anlatıyor:

“Bakalım çıtayı nereye koyacaklar

“Ufak Tefek Cinayetler” (Star TV) yeniden işlenmeye başladı. Dizinin giriş jeneriğinde mesaj netti. Diziye “El Turco” lakabıyla giren Osman Sonant ana karakterlerden biri olacak. Çünkü animasyonda ilk karede, isimlerde ilk dört arasındaydı…

Et tüccarı olan “El Turco” yani Kerim’in karikatürize edilmiş bir Nusret gibi göründüğünü sadece ben hissetmedim sanırım. İlk bölümde ufak tefek sıkıntılar da yok değildi.

Ufak Tefek Cinayetler yeni sezonda hata üstüne hata! 7

Hikaye geçtiğimiz yılın son dört bölümü gibi ağırdan aldı. Bir anestezi türü olan epidural kelimesi sansürlendi. Oya beş ayda doğum yapmayı başaran ilk Türk annesi oldu. Kuvözde yaşamak zorunda kalan ilk sırma saçlı bebeği gördük ve bebek iki ay içinde ağır esmerden açık sarışına döndü…

Merve kilo vermiş, Oya çok daha genç görünmekteydi. Kimsesiz Edip’in mezarı gizemli ziyaretçi akınına uğramaktaydı… Sonuçta bunlar ufak tefek ayrıntılar. Dizinin başlamasıyla ekrandaki entrika çıtası eski yerine yükseliverdi. O çıta aşağı mı düşer yukarı mı çıkar; izleyip göreceğiz.”