Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de 4 ayrı cinayet sahnesi mi çekildi?

Ufak Tefek Cinayetler’de 4 ayrı cinayet sahnesi mi çekildi?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler sezon sonuna doğru giderken kim katil, kim ölü hala yanıt bulunamadı.

Sosyal medyada tahminler havada uçuşurken, dün akşam yayınlanan 30. bölümde herkesin katil ya da herkesin maktul olabileceği ortaya çıktı.

Aslında durup düşününce bu zaten sezon başından beri yaşanan bir durum. O cinayet olayıyla açılmıştı dizinin ilk sahnesi. Sonrasında geriye dönüp o güne kadar neler olduğunu izlemiştik. Şu ana kadar hemen her karakter üzerinde incelikle işlenen bir plan yapıldı.

Herkesin katil olma ya da herhangi birinin maktul olma hali hep dizide vardı. Emniyetteki soruşturmada herkesin hikayesine bir şüphe eklendi.

Dolayısıyla şu ana kadar zaten “Pelin mi, Merve mi, Oya mı, Arzu mu, Burcu mu, Elif mi, Serhan mı, Taylan mı” diye düşünüp durduk. Dün akşam yayınlanan bölümde de bu kez tüm katil olabileceklerin tek tek nedenlerini ve açık açık söylemlerini duyduk.

Döndük dolaştık ve geliyoruz o ilk günkü cinayetin işlendiği sahneye.

Kafalarda bin bir soru dönerken yapılan bir açıklama, tüm bu şüphelendiğimiz kişiler dışında birinin olabileceğini gösterdi. Sina Koloğlu, Milliyet’te çok ters köşe bir son olacağının, beklenmedik bir sürprizin olduğunu ifade eden bir bilgiyi yazdı.

Bu açıklamalar etrafında izleyici şimdi tahmin yürütülen kişilerin dışındaki diğer kişilere bakmaya başladı.

Tabii sosyal medyada Edip’le ilgili de pek çok tahmin yürütülüyor. Edip’in aslında oyun kurucu olduğu, başından beri bir planı olduğu ve Merve’yi de bu oyuna alet ederek onunla yakınlaştığı da söyleniyor.

Ufak Tefek Cinayetler'de 4 ayrı cinayet sahnesi mi çekildi? 7

UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Yine sosyal medyada dillendirilen bir başka durum da şu: Pek çok kişi “Senarist de bilmiyor kimin öldüğünü ve kimin öldürdüğünü!”

Bunun mümkün olması zor! Çünkü böyle bir kurguda senarist “Sonra yazarım, duruma göre katili maktulü değiştiririm” demiş olması pek mümkün değil!

Ancak bir başka ihtimal var ki bu da kafaları karıştırıyor! Ayrı ayrı kişilerin katil ve maktul olarak çekimlerinin yapıldığı ile ilgili iddialar, izleyenlere de ilginç geldi. İddianın sahibi ise yine izleyenler.

İşte twitter’da yapılan o iddialardan bir tanesi:

Bu durum ne kadar doğru henüz bilmiyoruz, ancak durum gerçekten böyleyse bile enteresan bir durum yaşandığı ortada! Duruma göre çekilen sahne mi ekrana getirilecek? Ya da herkesin tahminini aynı anda ortaya koyan ve bir değil bir kaç sonu olan bir bölüm mü bizi bekliyor? Yani ortaya hepsini koyup, izleyiciye “Seç beğen al” mı denilecek?

İzleyip göreceğiz…