Ana sayfa Dizi Fragmanları Ufak Tefek Cinayetler’de resmen kopyala-yapıştır durumu yaşanıyor!

Ufak Tefek Cinayetler’de resmen kopyala-yapıştır durumu yaşanıyor!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Star TV’nin çok sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in 24. bölüm ilk sahne videosu olay oldu.

Başrollerini Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Bade İşçil ve Tülin Özen’in paylaştığı dizide, dört kadının gençliklerini oynayan oyuncuların onlara bu kadar benzemesi herkesin çok hoşuna gidiyor.

Özellikle genç oyuncu Tülin Yazkan’ın, Aslıhan Gürbüz’le olan benzerliği çok konuşurken, bu ikiliyi ilk kez bir sahnede karşı karşıya görüyoruz.

Serhan’ın ondan boşanmak istemesiyle iyice yıpranan ve kafası karışan Merve’nin; kendiyle, hırslarıyla yüzleştiği sahneler çok konuşuldu.

Genç Merve’yle yüzleşen Merve Aksak, bu işin içinden nasıl çıkacağını düşünürken, iki oyuncu arasındaki benzerlik sosyal medyada çok konuşuldu.

UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİSİYLE İLGİLİ TÜM VİDEOLAR, BÖLÜMLER, SAHNELER İÇİN TIKLA

İzleyenler bu durum için; “Bu ne benzerlik!”, “Cast seçimlerini tebrik ediyorum!”, “Yok böyle bir benzerlik Tülin Yazkan, Aslıhan Gürbüz’ün aynısı!”, “Merve Aksak ile liseli Merve’nin gerçek hayatta akraba olma ihtimali Serhan’ın eve dönmesinden daha yüksek bence!”, “Ya bunlar komple aynı ağız burun göz şekli saç her şeyiyle aynı!”, “Merve’nin gençliği kopyala yapıştır olmuş!” gibi yorumlar yaptılar.

Merve’nin kafasındaki sorunlarla nasıl baş edeceğini, Serhan konusunda ne yapacağını hep birlikte izleyip göreceğiz…

İşte 24. bölüm ilk sahne videosu: