Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de rezil olan aslında kim?

Ufak Tefek Cinayetler’de rezil olan aslında kim?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin bu hafta 32. bölümüyle sezon yapacak olan dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in yayınlanan tanıtımına Oya’nın sözleri damgasını vurdu.

Sezon başından beri büyük bir merakla beklediğimiz sahnenin gerçekleşeceği yaz partisinde Oya-Serhan ve Merve, çok ilginç bir tartışma yaşayacak.

Kimin camdan düşerek öldüğünün ortaya çıkacağı bölüm öncesi heyecan tavan yapmışken, bu kez de Oya’nın Merve’ye söylediği bir söz, izleyenler arasında tartışma konusu oldu adeta.

Merve’nin Serhan’dan vazgeçmeyeceğini ve Oya’nın sadece evliliğinde bir tümsek olduğunu söylediği ve “Sizin dandik bir hevesiniz için ben yuvamı yıkamam” sözlerinden sonra Oya’nın sabrı taşıyor.

Merve, yaşanan tüm bu garip tartışma içinde Serhan’ın mutlu olmak istediği sözlerine “Olmaz, olamaz. Sen ve Ben biriz. Ben Merve Aksak’ım” diyerek ikisinin birlikte olmalarına izin vermeyeceklerini haykırıyor.

Oya ise son hamlesini yapıyor ve Serhan’a, Merve’nin o kazada kendisini ölüme terkedip gittiğini anlatıyor. Daha sonra da “Aşk insanı rezil ediyormuş, onu şu an anladım ben. Ben şu anda rezil durumdayım” diyerek bağırmaya başlıyor.

İşte sosyal medyadaki tartışma da bu sözlerle başladı.

Ufak Tefek Cinayetler'de rezil olan aslında kim? 7

Merve’den yana olan izleyiciler, Oya’nın evli bir adamla birlikte olup ondan hamile kalmasını hiç tasvip etmezken, aynı zamanda Oya’nın Merve ile yaptığı o kaza öncesinde ona söylediklerini, konuşmalarını telefona kaydedip şantajla Merve’nin evini aldığını hatırlatıp “Gerçekten de rezil durumda. Merve’yi suçluyor ama o da kanatsız melek değil. Yaptıklarını unuttu galiba” yorumlarını yapıyorlar.

Oya’nın Serhan’la olan aşkını sahiplenen izleyenler ise Merve’nin sadece Aksak soyadını korumaya çalıştığı, Serhan’ı zaten sevmediği, Oya ile yaşadığı aşk yüzünden inatla bunları yaptığı, bugüne kadar çevirdiği entrikalardan sonra yalnız kalmayı ve başına gelecek her şeyi hakettiğini düşünerek “Oya sen değil, Merve rezil oluyor!” şeklinde ifadeler kullanıyorlar.

“Merve tatlım hiç mi gurur yok sen de. Serhan seni istemiyor. Şekerli sakızdan betersin” yorumları yapan bir izleyicinin yanı sıra bir başka izleyici de karşı atağa geçip “Oya o arabada yaptığın hareketlerden de bahsetsene! sen bi sonunu anlatıyon tatlım!??” şeklinde yorum yapıyor.

UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Oya’nın sezon sonunda artık sakinliğini korumaktan vazgeçtiğine atıfta bulunan bir izleyici de “Oya ciciliğini bırakmış! Pençelerini çıkardı artık!” yorumunu yapıyor.

Şimdi izleyiciler merakla dizinin sezon finalini bekliyorlar.

İşte 32. bölüm tanıtımı: