Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de senaryoyu resmen izleyenler yazıyor! Bakalım doğru çıkacak mı?

Ufak Tefek Cinayetler’de senaryoyu resmen izleyenler yazıyor! Bakalım doğru çıkacak mı?

tarafından ker_def

Ufak Tefek Cinayetler'de senaryoyu resmen izleyenler yazıyor! Bakalım doğru çıkacak mı? 7

Oya’yı kim kurtaracak?

Serhan’ın evine giden Merve yüzleşmek isteyince Serhan sinirlendi. Her şey Merve’nin istediği gibi ilerliyordu. Serhan’ın sakinleşmesi için içeriye ona kahve yapmaya gittiğini söyleyen Merve, Serhan’ın kahvesine uyku ilacı kattı.

Serhan’ın kendinden geçmesiyle planını devreye sokan Merve, Serhan’ın telefonunda arama ya da mesaj bulamayınca çareyi “Evdeyim, ben çok kötüyüm bir şey oldu. Hemen gelir misin?” mesajı yazıp Serhan’ın rehberindeki herkese yollamakta buldu…

Bu sayede Serhan’ın hayatında biri var mı yok mu öğrenebileceğini düşünen Merve, eline buz kıracağını da alarak beklemeye başladı. Mesajı görüp sevgilisinin yardımına koşan Oya ise her şeyden habersiz içeriye girince olanlar oldu.

24. bölümün ilk sahne videosunda kendisiyle yüzleşen Merve’nin Oya olayını anlamadığını düşünen izleyenler, Oya’nın nasıl kurtulduğuyla ilgili tahminler yürütmeye başladı. İzleyiciler dizileri izleye izleye artık ters köşelere pek de rağbet etmiyor gibi duruyor. Yürütülen tahminler bakalım doğru çıkacak mı? Diziyi izleyenler her ayrıntıyı o kadar dikkatli takip ediyor ki yeni bölümden yayınlanan sahnede Merve’nin gençlik haliyle yaşadığı iç çatışma sırasında üstündeki kıyafeti bile vurgulayarak bu sahnenin Serhan’ın evine gidip döndükten sonraki sahne olabileceğini ve Oya’nın aslında hiç yakalanmadığını ya da inandırıcı bir şekilde sıyırdığını söylüyorlar. Gerçekten durum böyleyse izleyenlere ‘Helal olsun’ demek gerekecek.

UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİSİYLE İLGİLİ TÜM VİDEOLAR, SAHNELER, BÖLÜMLER İÇİN TIKLA

İşte sosyal medyada yapılan yorumlardan bazıları:

“Oya doktorum falan deyip yırtacak!”, “Mehmet bu işi bilen tek kişi Oya’yı ancak o kurtarır!”, “Mehmet gelecek arkadan Oya Hanım doktor diye önden koştu falan diyecek!”, “Mehmet’le Taylan çözecek bu işi!”, “Oya Mehmet Bey beni aradı diyecek!”, “Serhan hasta ya hani, o yüzden ben geldim” diyecek hepsi bu!”

Oya’yı kurtaranın Serhan’ın hastalığı mı yoksa Mehmet mi olacağını önümüzdeki bölümde hep birlikte izleyeceğiz ama bakalım sosyal medyada yapılan tahminler ne kadar doğru çıkacak?

İşte dizinin yeni bölümünden bir sahne ve ilk fragman: 

(Haberin devamı için sonraki sayfa linkine tıklayınız…)