Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye’de ortalık yine karışık! Filiz kapıyı kime açıyor?

Bizim Hikaye’de ortalık yine karışık! Filiz kapıyı kime açıyor?

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
FOX TV’nin çok sevilen dizisi Bizim Hikaye’nin 28. bölüm 2. tanıtımı herkesi umutlandırırken birden düşürdü.

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz’in paylaştığı dizide, Barış’la Filiz tam konuşup sorunlarını çözmeye çalışırken gelen davetsiz misafir herkesin sinirini bozdu.

Filiz’in Cemil’den boşanmaktan vazgeçmesiyle hayatını değiştiren Barış, yarım bıraktığı Tıp fakültesine geri dönmüş ve hastanede çalışmaya başlamıştı.

Burada Hülya ile tanışan Barış hala Filiz’i sevmesine rağmen, Hülya’nın ona olan ilgisini görmezden gelemedi.

Hülya ile arkadaş olmaya çalıştıkça, Hülya’nın ona olan ilgisinin daha da arttığını fark edemeyen Barış; bir gece Hülya’yla birlikte olunca işler karışmıştı.

BİZİM HİKAYE DİZİSİYLE İLGİLİ TÜM VİDEOLAR, SAHNELER, BÖLÜMLER İÇİN TIKLA

Tam Filiz’le arasını düzeltmeye başlayan Barış, devreye Hülya’nın girmesiyle yeniden saf dışı kalmıştı. Hülya’nın Filiz’e gidip Barış’la birlikte olduğunu söylemesi ve Filiz’den onlardan uzak durmasını istemesi Filiz’i çileden çıkartmıştı.

Geçtiğimiz haftada bunun kavgasını veren ikili fragmanda sakin sakin konuşurken, çalan kapı ne Filiz’i ne de Barış’ı mutlu etmedi.

Hal böyle olunca izleyenler de kimin geldiğiyle ilgili tahmin yürütmeye başladılar.

Sosyal medyada konuyla ilgili; “Filiz görüp atladı resmen kesin Hülya!”, “%100 hülya çünkü Barış kapı açıldıktan sonra, son karede elini boynunun arkasına atıyor buda tam gelecek zamanı buldun gibi bir şey ifade ediyor bence!”, “Hülya gelip hamile olduğunu söyleyecek!”, “Adım gibi eminim gelen Hülya. Çünkü sinirlendi Filiz!”, “Şükran gelmiş olmasın!”, “Acaba Cemil mi geldi?”, “Cemil bu kadar çabuk dönmez Hülya geldi!” gibi yorumlar yaptılar.

Filiz’in kapıyı kime açtığını, gelenin kim olduğunu yeni bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz…

İşte 28. bölüm 2. tanıtım: