Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’deki Elif, sandığımız kişi olmayabilir! Yeni bir ters köşe mi yapılacak?

Ufak Tefek Cinayetler’deki Elif, sandığımız kişi olmayabilir! Yeni bir ters köşe mi yapılacak?

tarafından zk zk

Ufak Tefek Cinayetler'deki Elif, sandığımız kişi olmayabilir! Yeni bir ters köşe mi yapılacak? 8

Bir seminere katılan Oya’yı takip edip salonda yanına oturması ve sonrasında midesinin bulandığı oyunuyla onu dışarı çıkartmasıyla Elif, bir anda diziye girmiş oldu. Oya’ya sunum yapacağını ama kötü durumda olduğunu söyleyen Elif, sunumunu da Oya sayesinde erteletmeyi başardı.

O sahnede neden uzakta durduğu, seminer sunumunu niçin kendisinin değiştirtmediği de bir soru işareti olarak kaldı.

Dışarı çıktıklarında ise “Seni tanıyor olabilir miyim?” sorusu üzerine Oya, “Galiba biz tanışıyoruz aynı fakültedeydik, adını listede görünce anladım. Elif Işık’sın sen” diye konuştu.

Elif, tanımaya çalışır gibi yaparken, Oya aynı sınıfta olmadıklarını fakat çok methini duyduğunu anlattı ve “Az kapışmadık seninle, Fakülte’yi birincilikle bitirecektim ama sayende ikinci oldum sevgili Elif Işık” diyerek ekran başındakilere de Elif Işık’ı tanıtmış oldu.

Ancak konuşmalardan da görüldüğü üzere birbirlerinin isimlerini duymaktan başka bir tanışıklıkları olmadığı ortaya çıktı. Yani hepsi bir plan üzerinden yürütülen ve Oya’nın inanacağı isimlerden oluşan bir tablo yaratılmış olabilir!

Ufak Tefek Cinayetler'deki Elif, sandığımız kişi olmayabilir! Yeni bir ters köşe mi yapılacak? 9

Sosyal medyada da izleyenler arasında benzer bir algı oluştuğu görülüyor. Merve’nin oyununa dahil ettiği Elif, aslında Oya’nın sandığı Elif Işık olmayabilir!

Daha da önemlisi Elif olsa da olmasa da bu yeni karakterin Oya ile hesabı en büyük merak konusu. 26. bölümde bu konuyla ilgili detaylı bir bilgi edinilemedi. Merve’nin küçük oyunuyla Oya’yı hasta etmeyi başaran ve ne iğnesi olduğunu bilmediğimiz bir iğne yapıp, şampuanına bir takım tozlar karıştıran Elif konusu şimdilik çözülemedi.

Elif nasıl Merve’nin oyununa ikna oldu?

(analizin devamı için sonraki sayfayı tıklayınız…)