Ana sayfa Foto Galeri Ufak Tefek Cinayetler’deki o tabloda bir sır mı saklı? Dizinin akıbetini mi anlatıyor?

Ufak Tefek Cinayetler’deki o tabloda bir sır mı saklı? Dizinin akıbetini mi anlatıyor?

tarafından zk zk

Ufak Tefek Cinayetler'deki o tabloda bir sır mı saklı? Dizinin akıbetini mi anlatıyor? 7
Durum gerçekten böyle mi bilemiyoruz ancak Oya’nın lise yıllarında uğradığı iftiraya dayanamayıp intihara kalkışmasından sonra hiç bir zaman çocuk sahibi olamayacağını öğrenmiştik!

Jinekolog olan Oya’nın bu durumu araştırdığı ve çocuk sahibi olamayacağını iyi bildiğini düşünsek de tablo ile ilgili bu yorumdan sonra “Acaba bir mucize mi olacak?” diye düşünmekten de alamıyor insan kendini!

Tablonun hala Oya’nın evinde asılı olması, ara ara kameranın bu tabloya dönmesi bir işaret mi tesadüf mü bilemiyoruz ama kafa karıştırıcı iddia da “Neden olmasın?” dedirtiyor.

Zira Oya ve Serhan’ın aşkı gitgide daha ilginç bir hal almaya başladı bile! Oya her ne kadar evli bir erkekle olmak istemese de Merve’nin dur durak bilmeden yaptığı entrikalar, Oya’yı Serhan’a daha çok itiyor.

Serhan’ın Merve’nin oyunuyla boşanmak isterken tekrar eve dönmesinden sonra neler yaşanacağını göreceğiz ama Serhan ve Oya arasındaki aşka izleyici çoktan onay verdi bile!

İşte duvardaki tablo da bu aşkın bir sonucu mu acaba? Dizinin sonu baştan belli mi? Tabloda bir sır mı var ve o sır dizinin sonunda mı ortaya çıkacak?

Bakın izleyicinin bu tabloyla ve Mila’nın odasındaki detayla ilgili twitter’daki dikkat çeken yorumuna: