Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’e izleyicinin cuk oturacak bir teklifi var! Gelirse süper olur!

Ufak Tefek Cinayetler’e izleyicinin cuk oturacak bir teklifi var! Gelirse süper olur!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin izleyicileri, sosyal medyada yeni sezonla ilgili bir talepte bulunmaya başladılar.

Dizinin yeni sezonunda Ushan Çakır ile birlikte bir erkek karakterin daha diziye dahil olacağı geçtiğimiz günlerde duyulmuştu.

Bir kaç gün önce de Deniz Çakır’ın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ani ayrılığı gündeme gelmişti.

Çakır’ın hayranları, onu Ufak Tefek Cinayetler dizisine yakıştırmaya başlamış!

Sosyal medyada dile getirilen önerilerde, Deniz Çakır’ın Ufak Tefek Cinayetler’in hikayesine bir şekilde dahil edilmesi ile ilgili talepler gündeme geliyor.

Ufak Tefek Cinayetler'e izleyicinin cuk oturacak bir teklifi var! Gelirse süper olur! 7

Deniz Çakır’ın güçlü oyunculuğu ve Ferhunde Hanımlar’daki entrikacı kadın karakterini nasıl oynadığı hatırlanınca, tam da Ufak Tefek Cinayetler kadını gibi duruyor adeta!

Olmayacak iş değil aslında! Kimbilir belki Deniz Çakır’ın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrılması, hem onun açısından hem de sektör açısından çok daha iyi işlere vesile olacak!

Hayranlarının sosyal medyadan destek verdiği ve diziden ‘özel hayatı’ bahane edilerek çıkarılmasına tepki duyduğu Deniz Çakır’ı Ufak Tefek Cinayetler’de görmek, herkes için büyük sürpriz olacaktır!

Biz de bu dilekleri dile getirerek vesile olalım istedik!

Bakın bir izleyici ne diyor:

“Ufak tefek cinayetlere bir deniz çakır şart! duyun bizi diziye heyecan lazım kadro muhteşem bide o gelirseeee offff diyorum !”