Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’in Merve’si Aslıhan Gürbüz, haksızlığa tahammül edemedi, boykota katıldı!

Ufak Tefek Cinayetler’in Merve’si Aslıhan Gürbüz, haksızlığa tahammül edemedi, boykota katıldı!

tarafından zk zk

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde oynayan Aslıhan Gürbüz, sosyal medya hesabından ünlü kozmetik markası Flormar’da sendika üyesi oldukları gerekçesiyle işten çıkarılan 119 Flormar işçisinin direnişine destek verdi.

Instagram hesabından Flormar işçisine destek paylaşımlarında bulunan Gürbüz, sendikalı oldukları için işçiler işten çıkarıldıysa Flormar’ın boykot edilmeyi hak ettiğini vurguladı.

Aslıhan Gürbüz paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi:

İşçilerinizi (%80’i kadın) sendikaya üye oldukları için işten çıkardığınız doğru mudur?? Kadına yönelik kozmetik ürünü üretirken kendi işçisini Ramazan’da işten atan, üstelik de bunu sırf sendikaya üye oldular, atılan arkadaşlarına el salladılar, destek oldular diye yapıyorsan @flormarturkiye olarak, bu konuya hassasiyet gösterecek tüketicinin boykotunu da hak ediyorsun.

Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si Aslıhan Gürbüz, haksızlığa tahammül edemedi, boykota katıldı! 10

Sen neden dert edindin bu kadar derseniz. İşçi çocuğuyum ben, işten çıkarılmayı da sendikayı da grevi de lokavtı da bilirim. Gerçekten bir haksızlık var ise tüketici olarak boykota gitmek isterim. Gerçekten işçilerin hakkı yeniyor ise firmanın ürünü almamak ile ıslah edebilirim, bu da benim hakkım. Umarım gerçekler çıkar.

“Ben yapılan duyurunun resmiyetine ve gerçekliğine pek itimad etmedim. Gerçekten bilen, açıklayacak olan var mı! Petrol-İş Sendikası açıklama yapmış mı?”

Oyuncu Aslıhan Gürbüz , Instagram hesabından yaptığı “İşçi çocuğuyum ben, işten çıkarılmayı da sendikayı da grevi de lokavtı da bilirim” paylaşımıyla sendikalı oldukları için işten çıkarılan Flormar işçilerine destek oldu.

Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si Aslıhan Gürbüz, haksızlığa tahammül edemedi, boykota katıldı! 11 Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si Aslıhan Gürbüz, haksızlığa tahammül edemedi, boykota katıldı! 12 Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si Aslıhan Gürbüz, haksızlığa tahammül edemedi, boykota katıldı! 13