Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’in Merve’si Aslıhan Gürbüz’ün yürek burkan paylaşımı!

Ufak Tefek Cinayetler’in Merve’si Aslıhan Gürbüz’ün yürek burkan paylaşımı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV ekranlarının sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler ile ekrana dönen Aslıhan Gürbüz, Merve karakteriyle tüm sezon boyunca en çok konuşulan isimler arasında yer aldı.

Daha önce Yahşi Cazibe dizisiyle yıldızı parlayan ve komedi işlerinde başarısını kanıtlayan oyuncu, bu kez Ufak Tefek Cinayetler’de bambaşka bir karakter olarak karşımıza geldi.

Aslıhan Gürbüz, oynadığı karakterin aksine son derece eğlenceli bir isim aslında. Katıldığı programlarda da izleyenleri şaşırtıyor.

Sosyal medyada çok etkin kullanmayan Gürbüz’ün bayramda yaptığı bir paylaşım, görenlerin içini burktu.

Gürbüz, 2011 yılından kanser nedeniyle kaybettiği babası ile çocukluk fotoğrafını paylaşarak “Böyle günler de daha çok ÖZLEM” notunu düştü.

Genç yaşta kaybettiği babasının acısıyla bir süre setlerden de uzak kalan oyuncu, şimdilerde Ufak Tefek Cinayetler’le yine oyunculuğunu konuşturmaya ve kendinden söz ettirmeye devam ediyor.

Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si Aslıhan Gürbüz'ün yürek burkan paylaşımı! 7

Peki Aslıhan Gürbüz’ü ne kadar tanıyorsunuz?

Bakın Aslıhan Gürbüz kimdir?

Aslıhan Gürbüz, 16 Şubat 1983 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur. Babası Eskişehir Seyitgazi’lidir. 5 yaşında babasının işi nedeniyle, İstanbul’dan, Bursa İnegöl’e taşınmışlar. İnegöl’de ikamet eden babası Turgut Gürbüz vefat etti. Bursa’nın İnegöl İlçesinde Müşerref Muzaffer Samda İlköğretim Okulunda okudu. Meslek lisesinde Bilgisayarlı Muhasebe okuduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Son sınıfta okurken bir trafik kazası geçirdi, beş ay yatalak yaşadı.

 

 

Senaryosu Meral Okay tarafından yazılan Kanal D ekranlarında 2009 yılında yayınlanan, yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Ulaş İnaç’ın yaptığı ve “Bir Bulut Olsam” dizisinde, baş rollerinde Engin Akyürek, Melisa Sözen, Engin Altan Düzyatan, ve Meral Okay ile birlikte Aslıhan Gürbüz de rol aldı.

2010 yılından 2012 yılına kadar atv’de yayınlanan Türk sit-com “Yahşi Cazibe” dizisinde Azerbaycanlı karakter Cazibe’yi canlandırdı. Senarist ekibinin başında Gani Müjde, oyuncular ise Hakan Yılmaz, Aslıhan Gürbüz, Bekir Aksoy, Sezai Aydın, Gökçe Özyol gibi oyuncular idi.

14 Ocak 2014 tarihinde Kanal D Ekranlarında gösterime giren “Zeytin Tepesi” dizisinde başrol oyuncusu olarak Aslıhan Gürbüz oynuyor. Diğer rollerde Tayanç Ayaydın, Atilla Saral, Zerrin Sümer,Haldun Boysan, Salih Bademci, Ayça Varlıer, Hakan Karahan gibi sanatçılar var. Zeytin Tepesi’nin yapımcılığını MF Yapım Faruk Bayhan ve Faruk Aksoy üstlendi.

Aslıhan Gürbüz, Temmuz 2011 yılında oyuncu Kerem Kupacı ile evlendi. Gani Müjde ve eşi Belma Canciğer’le tekne tatili yaparken tekne kaptanı Gani Müjde nikahlarını kıymıştır. Ocak 2014 de de boşandılar.

Ödülleri :
2011 – 38. Altın Kelebek Ödülleri, En İyi Kadın Komedi Oyuncusu – Yahşi Cazibe

2011 – 2011 Antalya Televizyon Ödülleri, En İyi Kadın Komedi Oyuncusu – Yahşi Cazibe

2011 -AyakliGazete.com Yılın Televizyon Yıldızları, En İyi Kadın Komedi Oyuncusu – Yahşi Cazibe

Tiyatro:
2008 – Zorla Güzellik – Kenter Tiyatrosu

Filmleri :
2004 – Büyük Buluşma
2008 – Gonca Karanfil
2009 – Bir Bulut Olsam
2009 – Kanal-İ-Zasyon
2011 – Labirent
2010 – 2012 – Yahşi Cazibe
2014 – Zeytin Tepesi dizisi
2017 – Ufak Tefek Cinayetler

UFAK TEFEK CİNAYETLER VİDEO ANALİZİMİZİ KAÇIRMAYIN