Ana sayfa Foto Galeri Ufak Tefek Cinayetler’in Pelin’i Bade İşçil, başrol teklifini ‘Saçmalamayın’ diyerek çevirmiş!

Ufak Tefek Cinayetler’in Pelin’i Bade İşçil, başrol teklifini ‘Saçmalamayın’ diyerek çevirmiş!

tarafından zk zk

Ufak Tefek Cinayetler'in Pelin'i Bade İşçil, başrol teklifini 'Saçmalamayın' diyerek çevirmiş! 7
Ezel’de birlikte oynadığı usta isimlerden tüyolar almayı da ihmal etmediğini anlatan Bade İşçil, “Onların tüyolarıyla geliştirdim kendimi… Oyuncu koçlarından da destek aldım. Hakikaten pin kodunu çözdüm oyunculuğun… Ama sarışın renkli gözlü olmanın getirdiği bir dikkat çekme durumu var ki hep bunu kırmaya çalıştım” diye konuştu

Bana güzel ama yetenekli desinler…

Sarışın olmasının işini kolaylaştırmak yerine zorlaştırdığını söyleyen Bade İşçil, bakın bu konudaki toplumsal bakışa nasıl bir yanıt veriyor:

“Sarışın olduğunda sıradan biri gibi eğlenemiyorsun, sen yaptığın zaman dikkat çeker. Her şey senin kabahatin olur. Elde ettiğin şeyi hak etmediğini düşünürler… Hep saçımı siyaha boyama hayalimvardı, herkes gibi olmak istiyordum. Sarışın olmanın, ailemin genlerini taşımamdan başka haz veren, onurlandıran hiçbir tarafı yok. Zenci olsaydımda olurdu. İçimdeki güzeli gösterme çabasındayım. Diyeceklerse ‘Güzel ama yetenekli’ desinler. “Oyunculuk yapamıyor, sadece görsele hizmet veren bir kız” derlerse zaten benim işimvar, döner giderim.”