Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’le ilgili o fotoğrafta ne saklı?

Ufak Tefek Cinayetler’le ilgili o fotoğrafta ne saklı?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Ufak Tefek Cinayetler’in sosyal medya hesabından paylaşılan bu fotoğraf kafaları karıştırdı!

Cinayet anını ifade eden bu fotoğrafta Raşel’in yüzündeki kan dikkat çekerken, arka fondaki insanların yerdeki kurbana bakıp, Raşel’in de onun düştüğü yere bakıyor olması bir tesadüf mü, manidar bir durum mu?

Raşel, düşen kişiden çok onu iten kişiye dikkat kesilmiş durumda. “Cinayeti gördü mü?” sorusunu doğuran bu kare, muhtemelen gelecek sezonda yanıtını bulacak.

Dizinin sezon finalinde cinayet anını ve düşen kişiyi görme ihtimalimiz yüksek. Bir şekilde izleyiciye geçerli bir sahne vermek zorunda dizi. Katili de gösterirse, gelecek sezona hikaye kalmayacak. Muhtemelen kurbanı göreceğiz, katili gelecek sezonda hep beraber arayacağız!

Ya da dizide bir değil bir kaç cinayet işlendi ve biz ilk cinayetin kurbanı ve katilini göreceğiz. Daha sonra başka cinayetler ve kurbanlar da ortaya çıkacak. Bunların hepsi tahmin aslında.

Ancak şu anda sezonun son bölüm çekimleri yapılan dizide büyük ihtimalle oyuncular da kimin öleceğini bilmiyor? Yani hangi oyuncu diziden ayrılacak sorusu izleyici için olduğu kadar oyuncular için de muamma.

Ufak Tefek Cinayetler'le ilgili o fotoğrafta ne saklı? 7

UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Edip’in öleceği ile ilgili tahminler gittikçe artmakta. Çünkü senarist dikkatleri dizinin 4 ası olan kadın üzerine kurmaya çalışıyor ama bunun bir şaşırtmaca olma ihtimali yüksek.

Çünkü bu 4 kadından birinin kurban olması sürpriz olmayacak! Her karakter için zaten pek çok tahmin yürütülüyor. Dolayısıyla bu 4 kişiden birinin kurban değil ama katil olma ihtimali yüksek. Kurban başka biri. Bu kişinin de tahminlerin dışındaki bir kişi olması ihtimali, Edip üzerinde yoğunlaştırıyor dikkatleri.

Bu hafta heyecanı doruğa taşıyacak bir bölüm izleyeceğiz, haftaya ise hepimizi çok şaşırtacak ve büyük merak içinde bırakacak sezon finaliyle gelecek dizi.

Bakalım, bu hafta yaşanacaklar başka hangi tahminlerin yürütülmesine neden olacak?

İşte 31. bölüm tanıtımı: