Ana sayfa Dizi Haberleri Uğur Yücel’den herkesi şaşırtan büyük itiraf geldi!

Uğur Yücel’den herkesi şaşırtan büyük itiraf geldi!

tarafından ker_def

56’ncı Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde konuklarla sohbet toplantısı gerçekleştiren ünlü oyuncu Uğur Yücel, yaptığı açıklamalarla şaşkınlık yarattı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yanı sıra, vatandaşların da izlediği söyleşide Uğur Yücel, kendisini komedyen olarak görmediğini ve bu işi de mecburen yaptığını anlattı.

Yücel, “Böyle bir hedefim olmadı. Çocukken her şeyi taklit edebiliyordum. Tiyatrodan para kazanamadım. Şovmenliği denedim ve iyi olduğumu gördüm. Şovmenlikte gecede 5 bin lira kazanıyordum, tiyatroda ayda 1200 lira alıyordum. Paraya kapıldım” diyerek neden komedyen olarak sahneye çıktığını açıkladı.

Oyunculuk konusunda da bir tatmin olma duygusu yaşamadığına değinen Uğur Yücel, mesleğine bakışı konusunda ilk kez bu kadar net konuştu.

Uğur Yücel, “Oyuncu tatminliği gibi dertlerim yok. Rol beklemem. Oynama isteğim hiç olmadı. Tutkum yok bir şeye. Çocuk yaşta aydınlandım. Ama kendime hiç değer ve anlam veremedim. Anne ve babamın benden önce ölecek olduğu düşüncesi beni hep kederlendirdi. Hayatı puslu gördüm, sağlıklı bir şey değildi. Çocuk yaşta büyüklerimin yok olacağı kederiyle yaşadım. Gizliden gizliye adlandıramadığımız duygulara sahibiz. Bu savaşlar neden, hepimiz öleceğiz. Fenikeliler bile kalmamış dünyada. Belki 200 yıllar sonra toprağın bile anlamı kalmayacak” diye konuştu.

Çocukluk yıllarına da değinen ve dertleri çok bir çocukluk yaşadığını anlatan ünlü oyuncu, kendisini o zaman da şimdi de sağlıklı bulmadığına değindi.

Kameralara konuşmak istememesinin sebebini ise, “Televizyonlara konuşmak istemiyorum. Aklı başında biri gibi konuşmuyorum” diyerek anlattı.