Ana sayfa Dizi Haberleri Umay Karay tamam, Nur Fettahoğlu’nun heyecanı yüksek ama ters giden şeyler var!

Umay Karay tamam, Nur Fettahoğlu’nun heyecanı yüksek ama ters giden şeyler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ekranın en başarılı dizilerinden birisi de Kardeş Çocukları… Geçen sezon Pazar akşamları yayınlanan dizinin kadrosu için ‘yıkılıyor’ tabirini kullanmak hiç de yanlış olmaz…

Mehmet Aslantuğ, Nur Fettahoğlu, Ayça Bingöl, Murat Daltaban, Afra Saraçoğlu, Batuhan Ekşi gibi önemli isimlerin buluştuğu dizi yeni sezonunda Salı akşamları ekranda yer almakta…

Geçtiğimiz hafta 2. sezonuna reytinglerde kötü başlayan Kardeş Çocukları dizisi, hikayesiyle de dikkat çeken bir yapım.

Ancak dizi izleyicilere pek de sempatik gelmemiş olmalı ki bir türlü reytingini yükseltemiyor.

Nur Fettahoğlu’nun Umay Karay karakteri ile adeta unutulmayacak bir portre çizdiği Kardeş Çocukları dizisi, izleyicinin ilgisini ve desteğini bekliyor.

Umay Karay tamam, Nur Fettahoğlu'nun heyecanı yüksek ama ters giden şeyler var! 9

Fettahoğlu da instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dizisine olan desteğini sergilemekte…

Oyuncu, sette arkadaşları ile eğlenceli hallerini de yayınlayarak ilgi çekmeye çaba harcıyor.

Umay Karay tamam, Nur Fettahoğlu'nun heyecanı yüksek ama ters giden şeyler var! 10

Nur Fettahoğlu’nun bu çabası ve başarılı Umay Karay canlandırmasının uzun süreli olması için izleyicilerin de desteğini bekleyen dizi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın karşısında nasıl bir performans sergileyecek bu da merakla bekleniyor.

Dizinin reytinglerinin yükselmemesi durumunda yeniden Pazar gününe alınması daha gerçekçi bir yol olacak.

Umay Karay tamam, Nur Fettahoğlu'nun heyecanı yüksek ama ters giden şeyler var! 11

Nur Fettahoğlu Kimdir?

Nur Fettahoğlu 1980’de Almanya’da doğmuştur ve 28 yaşındadır. Nur Fettahoğlu’nun oyuncu olarak en büyük başarısı Aşk-ı Memnu dizide hayat verdiği Peyker rolü olmuştur bu rol Nur Fettahoğlu’nun hayatını değiştirmiş bir dönüm noktası olmuştur. Nur Fettahoğlu eğitimini Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden almıştır.

Nur Fettahoğlu haber spikeri olarak sektöre girmiştir. Spikerliği döneminde yapımcılardan oyunculuk teklifi almıştır ve ilk olarak Benden Baba Olmaz ve Gönül Salıncağı dizilerinde görev almıştır. Nur Fettahoğlu Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahidevran Sultan karakterine hayat vererek dünyada tanınan ve sevilen bir isim haline gelmiştir. Son olarak Hayat Yolunda ve Filinta dizilerinde yer almıştır. Filinta dizisinde Süreyya ve Fi dizisinde Billur karakterlerine hayat vermiştir.Fettahoğlu, 2019 yılı itibariyle Kardeş Çocukları dizisinde Umay Karay karakterine hayat vermekte.