Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ümit Erdim, son haliyle görenleri şoke etti! “Ayı gibiydim” diyen oyuncu, nasıl zayıfladı?

Ümit Erdim, son haliyle görenleri şoke etti! “Ayı gibiydim” diyen oyuncu, nasıl zayıfladı?

tarafından zk zk

Çoğunlukla komedi dizi ve filmlerinde rol alan ve kilolu haliyle hafızalara kazınan Oyuncu Ümit Erdim, son filminin galasında herkesi şaşkına çevirdi!

Televizyongazetesi/Detay – “Kim Daha Mutlu?” isimli filmde rol alan Erdim, galada karşılaştığı muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Uzun yıllardır kilolarıyla mücadele eden ancak çözüm bulamayan Ümit Erdim, ameliyat olduğunu ve sonrasında da hızla zayıfladığını söyledi.

Midesini küçülttürdüğünü söyleyen Erdim, Uçankuş’ta yer alan haberde muhabirin “Nasıl gelişti?” sorusuna esprili bir şekilde “Ne saçma soru! Nasıl gelişecek, ayı gibiydim! O gelişen fikirleri de yiyordum ben” yanıtını verdi.

Bu arada Ümit Erdim, filmin, daha önce rol aldığı komedi işlerine göre daha farklı olduğunu belirtti ve “Nispeten diğer yaptığım işlere göre daha ağır, biraz daha duygusal bir film. Benim de alışmam lazım başka işler yapmaya. 15-16 senedir sürekli komedi. Değişiklik iyidir” ifadesini kullandı.

Ümit Erdim, son haliyle görenleri şoke etti! "Ayı gibiydim" diyen oyuncu, nasıl zayıfladı? 7

BSK Yapım imzalı, yönetmen ve senaristliğini Hakan Haksun’un üstlendiği filmin başrollerinde Serenay Aktaş, Ecem Özkaya Üstündağ, Emre Kıvılcım, Hasan Denizyaran, Ümit Erdim ve Bengi İdil Uras rol alıyor.

Film, birbirlerinin hayatlarına bakarak ve kendilerinde olmayana göre kendi mutluluk hedeflerini belirlemiş üç genç kadının samimi hikayesini anlatmakta. Kim Daha Mutlu filminde, bir düğün ve sonrasında yaşananlarla içiçe geçen hayatların komik, romantik ve bir o kadar da eğlenceli hikayesini anlatılıyor.

Kim Daha Mutlu 17 Mayıs Cuma günü seyircisi karşısına çıkıyor.