Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Alperen Duymaz eşinin objektifine poz verdi! Ortaya sanatsal bir çalışma çıktı!..

Ünlü oyuncu Alperen Duymaz eşinin objektifine poz verdi! Ortaya sanatsal bir çalışma çıktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Son Yaz dizisindeki performansıyla kariyerinde sıçrama yaşayan, sonrasında rol aldığı BeIN CONNECT’te yayınlanan Erkek Severse dizisi de çok sevilen oyuncu Alperen Duymaz, özel hayatını göz önünde yaşamayı tercih etmeyen ünlü isimler arasında yer alıyor.

Öğretmen eşi Kübra Kelkit ile mutlu bir birlikteliği olan ünlü oyuncu, çok sık olmamakla birlikte zaman zaman eşiyle pozlarını instagram hesabından yayınlıyor.

Oyuncu, 3 milyon takipçisinin olduğu instagram hesabındaki son paylaşımında eşinin kendisini çektiği  fotoğraf karelerine yer vererek altına; “Sevgilim gözü” notunu düştü ve eşini etiketledi.

Ünlü oyuncu Alperen Duymaz eşinin objektifine poz verdi! Ortaya sanatsal bir çalışma çıktı!.. 7

Oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Alperen Duymaz 2020 yılında, Çankırı’da öğretmenlik yapan çocukluk aşkı Kübra Kelkit’ten daha fazla ayrı kalmamak için düğününü öne alarak resmi nikah kıymış, Kelkit’in eş durumundan İstanbul’a tayin olmasını sağlamıştı. Duymaz’ın dizi setindeki yoğunluğu nedeniyle çift düğün bile yapamadan evlenmişti.

Çift hakkında geçtiğimiz aylarda magazin basınında boşanacakları yönünde haberler yapılmıştı. Ancak ünlü oyuncu bu haberleri anında sosyal medyadan eşinin fotoğrafını paylaşarak yalanlamıştı. O dönem oyuncunun bu paylaşımı hayranları tarafından, çıkan haberlere yanıt olarak  yorumlandı ve ‘En güzel cevap’ şeklinde yorumlar yapıldı.

Alperen Duymaz yeni projesini Netflix için çekiyor. Oyuncu Kül adlı filmde,  Funda Eryiğit ile başrolü paylaşıyor. Alperen Duymaz’ın ‘Metin Ali’ rolüyle bir marangozu canlandıracağı filmde Funda Eryiğit, filmdeki yayınevinin sahibinin eşi olan ‘Gökçe’ rolüne hayat verecek. Gökçe eline geçen kitabın yarattığı dünyaya kendisini kaptıracak ve peşine düştüğü marangozla beraber hayatı başka bir boyuta taşınacak.