Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır sahnede hayranlarıyla buluşuyor!..

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır sahnede hayranlarıyla buluşuyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zorlu Açık Hava Konserleri, Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy çiftinin performansı ile start alıyor.  ‘Aykut Gürel Presents – Gökçe Bahadır’ adlı albümüyle sesinin de oyunculuğu kadar güçlü olduğunu kanıtlayan Gökçe Bahadır hayranlarıyla sahnede buluşmaya hazırlanıyor.

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, müzisyen eşi Emir Ersoy ile geçtiğimiz Şubat ayında evlendi. Çift, Zorlu Center’ın ‘Hikayede Kalmasın‘ sloganıyla hazırladığı ücretsiz konser serisinin ilki olan ‘Emir Ersoy feat. Gökçe Bahadır’ ile 29 Temmuz Cuma akşamı saat 20:30’da Zorlu Center Meydan Katı Park Alanı’nda izleyiciyle buluşacak.

Gökçe Bahadır, müzisyen eşi Emir Ersoy’un Latin tınılarıyla dolu sahnesine, sevdiği şarkılardan seçtiği repertuvarıyla konuk olacak.

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır sahnede hayranlarıyla buluşuyor!.. 7

Emir Ersoy imzası taşıyan ‘Sezenli Şarkılar’ adlı projede ‘Hepsi Senin mi?’ parçasını seslendiren Gökçe Bahadır, klipte de Emir Ersoy’la yer almıştı.

Sezen Aksu’nun proje albümünde birlikte çalışıp, aşk yaşamaya başlayan Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy çifti geçtiğimiz Şubat ayında Alaçatı’da yakın arkadaşlarının ve ailelerinin katıldığı bir tören ile mutluluğa ‘Evet’ demişti.

Çift mutlu beraberliklerini sahneye de taşıdı. Ekranlara en son Fox TV’de Evlilik Hakkında Her Şey adlı dizi ile gelen Gökçe Bahadır 29 Temmuz Cuma akşamı sevenleriyle sahnede buluşacak. Oyuncunun müzisyen eşi Emir Ersoy aynı ‘Kalipso Kralı’ lakaplı Metin Ersoy’un oğlu.