Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Murat Ünalmış’tan çok konuşulacak mesaj!..

Ünlü oyuncu Murat Ünalmış’tan çok konuşulacak mesaj!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- ATV’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da canlandırdığı ‘Demir Yaman’ karakteriyle gönüllerde taht kuran ünlü oyuncu Murat Ünalmış, dizinin 3. sezonunun finalinde izleyiciye veda etmişti.

O zamandan beri ekranlarda yer almayan oyuncu hayranlarıyla sosyal medyadan hasret gidermeye devam ediyor. Instagram hesabını aktif olarak kullanan oyuncu son paylaşımıyla gündem oldu.

Elinde kalemle fotoğrafını paylaşan oyuncu fotoğrafın altına yazdığı; “Bazen sessizce bir kuytuda, bazen kalabalıklarda; ama daima tek başına yürümelisin yolunda…” sözüyle dikkatleri üzerine çekti.

Ünlü oyuncu Murat Ünalmış'tan çok konuşulacak mesaj!.. 8

Hayranları Murat Ünalmış’ı yeni sezonda tekrar ekranda görmeyi beklerken, oyuncu ekranlara verdiği bu arada, Kapadokya’da açtığı restoranıyla ilgilenmeyi tercih etti.

Murat Ünalmış’ın adı son zamanlarda, Deniz Gezmiş’in hayatının anlatılacağı filmde Deniz Gezmiş’i canlandıracağı haberleriyle gündeme gelmişti.

Ünlü oyuncu Murat Ünalmış'tan çok konuşulacak mesaj!.. 9

Bir süredir setlerden uzak olan ünlü oyuncunun, yapımcılığını Mustafa Uslu’nun yaptığı film için kendisine götürülen teklife sıcak baktığı ve tarafların prensipte anlaştığı öğrenilmişti.

Murat Ünalmış’ı özleyen hayranları, oyuncunun sosyal medya paylaşımlarının altına yaptıkları yorumlarda sık sık ‘Yeni projeniz var mı?’ sorusunu soruyorlar ancak Murat Ünalmış’tan bu konuda bir açıklama gelmiyor.

Deniz Gezmiş’in hayatının anlatılacağı projede Murat Ünalmış’ın yer alıp almayacağıyla ilgili de henüz kesinleşen bir bilgi yok.