Ana sayfa Dizi Haberleri Ünlü oyuncuların tanışma hikayeleri sizi çok şaşırtacak

Ünlü oyuncuların tanışma hikayeleri sizi çok şaşırtacak

tarafından ker_def

pelinakil-anilaltan

BİRLİKTE ÇOK GÜLDÜK

ANIL ALTAN-PELİN AKİL

TANIŞMA HİKAYESİ

– Anıl: Arkadaş gruplarımızda denk geliyorduk. Hatta iletişimde olmadığımız uzun bir dönem bile oldu. Ta ki ben onun, o da benim Instagram videolarıma karşı sessiz kalamayıncaya kadar. O an anlamıştım tam benim kafamda, eğlenceli ve bir o kadar da zeki olduğunu.
– Pelin: İkimiz de aynı dizide farklı zamanlarda oynamıştık. Benim hikayem bittikten sonra o geldi. Ben eski setimi ziyarete gittiğim zaman tanışmıştık ama aramızda hiçbir şey yaşanmadı o dönem. Sonra birbirimizi tanımaya başlayınca kıvılcımlar, kelebekler…

İLK İZLENİM

– Anıl: Gözlerinden, güzel ağız yapısından çok etkilendim…
– Pelin: “Ne kadar yetenekli bir çocuk. Yolu açık ve güzel yerlere gelecek işinde” diye düşündüm. Sohbet etmeye başlayınca da mizah anlayışlarımızın ne kadar yakın olduğunu gördüm. Birbirimizi çok güldürürdük.

İLK RANDEVU

– Anıl: İlk mesajlaşmalar Pelin yurtdışındayken başlamıştı. Bana “Sen de gel” demişti. “Ne zaman dönüyorsun?” soruma “Yarın” cevabını verince çok gülmüştük.

BULUŞMA NOKTASI

– Anıl: İlk buluştuğumuzda, gülmekten sürekli yolları kaçırdığımız için bayağı bir vaktimiz arabada geçti. Sonra o saatte tek açık yer olan Mirror’a gitmeye karar verdik.
– Pelin: İstanbul’a döndüğüm gün onu evinden almıştım. Suadiye Mirror’a gitmiştik.

UNUTAMADIĞINIZ AN
– Anıl: O gün Pelin’i yaklaşık bir 10 dakika bekletmiştim. Güzel görünmem gerekiyordu.
– Pelin: Anıl’ın giydiklerine kadar her an dün gibi aklımda… Üç sene oldu ama düşününce yine heyecanlanıyorum. Çok fresh, fit, kendinden emin ve eğlenceli bir havası vardı