Ana sayfa Dizi Haberleri Uraz Kaygılaroğlu, Sefirin Kızı setini özlemedi!

Uraz Kaygılaroğlu, Sefirin Kızı setini özlemedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uraz Kaygılaroğlu, Sefirin Kızı dizisinde Gediz karakterini canlandırıyor. Başarılı performansı ile göz dolduran oyuncu, sosyal medyada kendisinden çok konuşturuyor. Dizinin çekimleri koronavirüs salgını nedeniyle 25 Mart’ta durdurulmuştu.

Bodrum’daki setten ayrılıp İstanbul’daki evinde dinlenmeye çekilen Uraz Kaygılaroğlu, bu süreçten çok memnun kaldı. Uzun süredir yoğun bir tempoda çalıştığını belirten oyuncu, karantinanın kendisine iyi geldiğini anlattı.

Kara Komik Filmler: 2 Arada ve Eltilerin Savaşı filmlerinde rol alan oyuncu, 2019 yılının yaz aylarında Aynen Aynen dizisine başladı. Oyuncu, yeni sezonda Sefirin Kızı’nın çekimleri yoğunlaşınca Aynen Aynen projesinden ayrıldı. Bu süreçte yoğun bir çalışma dönemi yaşayan Uraz Kaygılaroğlu, bu nedenle karantinada evinde kalmaktan memnun.

Youtube’da katıldığı programda karantina dönemini değerlendiren oyuncu, “Biraz işime bile geldi. Bir süredir yoğun bir tempoda koşturuyordum. Şimdi kendi kendime kalacağım bir vaktim oldu” diye konuştu. Çalışmayı sevdiğini belirten oyuncu, henüz yeniden çalışmayı özleme noktasına gelmediğini anlattı.

Evde kaldığı bu süreçte fazla gördüğü eşyaları kendisine dert ettiğini belirten oyuncu, evinin eksiklerini de gördüğünü anlattı.

Kaygılaroğlu, karantina sürecinde psikolojik destek de alma ihtiyacı hissetmediğini söyledi.Oyuncu, şu anda çalışmak durumunda olanların daha zor durumda olduğunu, bu noktada kendisini evde bekleyebildiği için şanslı bulduğunu belirtti.