Ana sayfa Dizi Haberleri Serkay Tütüncü karantina bitince yeni projeye başlıyor!

Serkay Tütüncü karantina bitince yeni projeye başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Serkay Tütüncü, 2018 yılında İnsanlık Suçu dizisinde Gökhan karakteri ile dikkat çekti. Oyuncu, 2019-2020 sezonunda ise Afili Aşk dizisindeki Volkan olarak beğeni topladı. Afili Aşk’ın finali tam da koronavirüsün Türkiye’de görüldüğü ilk döneme denk geldi.

Afili Aşk biter bitmez evinde dinlenmeye çekilen Serkay Tütüncü, karantina sürecini youtube’da katıldığı programda anlattı. İzmir’in Çeşme ilçesindeki evinde kaldığını belirten oyuncu, bu dönemde dışarı çıkmamaya özen gösteriyor. Serkay Tütüncü evde spor yapıyor, izleyemediği dizileri ve filmleri izliyor. Karantina sürecinin keyifli geçtiğini belirten oyuncu, uzun sürer ise sıkıcı olabileceğini anlattı.

Serkay Tütüncü karantina bitince yeni projeye başlıyor! 7

1,5 aydır karantinada olduğunu anlatan oyuncu, bu süreç boyunca en çok özlediği şeyin sosyallik olduğunu söyledi. Evde çok yakın arkadaşları ile playstation partisi yapmayı özlediğini anlatan Serkay Tütüncü, “Bu sürecin sonrasında evde çok fazla yalnız kalmamaya çalışacağım. Bol bol dışarıda sosyalleşmeyi düşünüyorum. Sanırım evde oturmayı artık özlemedim” dedi.

Psikolojik desteğe 1 ay daha devam ederse ihtiyaç duyacağını anlatan Serkay Tütüncü, ruh halinin günden güne değiştiğini de anlattı. Bazı arkadaşlarının vücutlarını daha iyi noktaya getirmek için çalıştığını gören Serkay Tütüncü, evinin bahçesinde spor aletleri ile onlara katıldı. Serkay Tütüncü, bu tür örneklerin kendisini etkilediğini ve spora fazla vakit ayırdığını söyledi.

Serkay Tütüncü, “Zaten bir projemiz var, o yüzden biraz fit olmak istiyorum.O yüzden evi spor salonuna çevirdim. Ağırlık aldım, barlar aldım. Günün 1 saatini kesin antrenmana ayırıyorum” açıklamasını yaptı.

Genç oyuncu, karantina süreci sonrasında bir projesinin olduğunu ilk kez açıklamış oldu. Hayranları nasıl bir projede yer alacağını merak ediyor.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: