Ana sayfa Sosyal Medya Uraz Kaygılaroğlu, Sefirin Kızı’nda bir hareketle yine gönüllere girdi!

Uraz Kaygılaroğlu, Sefirin Kızı’nda bir hareketle yine gönüllere girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta. Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizide Gediz Işıklı karakteri ile Uraz Kaygılaroğlu, izleyicilerin gönlünde ayrı bir yere yerleştirildi.

Kaygılaroğlu için son yılların en önemli çıkışı da bu dizideki rolü sayesinde gerçekleşti. Oyuncu sadece ülkemizde değil, yurt dışında da büyük bir hayran kitlesine kavuştu. Sosyal medyada hemen her hafta gündem olan Kaygılaroğlu, daha önce hiç bu kadar öne çıkartılmamış ve bu kadar büyük yankı bulmamıştı. Sefirin Kızı bu anlamda oyuncuyu kariyerinin zirvesine çıkartmakta.

Sefirin Kızı’nın 13 bölümü geride kaldı. 14. yeni bölümden ilk fragman da yayınlandı. Gediz’in Akın’ı öldürmeyi kafasına koyan Sancar’ı durdurmak için yaptıkları izleyicileri bir hayli etkiledi. “Koca yürekli Gediz” olarak öne çıkan karakterin yaptıkları izleyicilerden büyük takdir topladı. Gediz, Sancar’ı durdurmak için diyor ki “Nare’yi ağlatacaksın ya sana yemin olsun gözünün yaşını silerim. Çenesine düşmesine izin vermeden, yanağından silerim.”

İşte bu sözlerle Sancar’ı ‘gidip de dönmemek var’ diyerek çıktığı yoldan geri çevirmeye çaba harcıyor. Gediz Işıklı karakterinin her mimiği, gülüşü, her hareketi, giyim tarzından konuşmasına kadar her hali sosyal medyada yankı buluyor. Saç tarzından, gözlüğüne kadar didik didik edilen bir durum var.

Uraz Kaygılaroğlu’na da hayranlık katlanarak artıyor. Her bölümde sosyal medyada Kaygılaroğlu biraz daha popülerleşiyor, daha da çok hayran kitlesine ulaşıyor.