Ana sayfa Dizi Haberleri Uraz Kaygılaroğlu’nun müthiş yükselişi parmak ısırtıyor!

Uraz Kaygılaroğlu’nun müthiş yükselişi parmak ısırtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – 2008 yılında Es Es isimli dizide Fethi karakterine hayat vererek oyunculuk kariyerine başlayan Uraz Kaygılaroğlu, çeşitli filmlerde ve dizilerde boy gösterdi.

Pis Yedili’de Canburger, Harem’de Feminen Ağa, Eski Hikaye’de Ömer, Yedi Güzel Adam’da Erdem,Baba Candır’da Haluk,Klavye Delikanlıları’nda Volki, Masum Değiliz’de Mert, Ege’nin Hamsisi’nde Deniz, Aynen Aynen’de Emir ve şimdilerde de Sefirin Kızı’nda Gediz…

Kaygılaroğlu, ağır ağır çıktığı kariyer basamaklarında şu aralar çok daha hızlı bir süreç yaşıyor. Kariyerinin zirvesinde bulunan oyuncu, özellikle de Sefirin Kızı dizisindeki performansı ile herkesin takdirini kazandı.

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ün öne çıktığı ve çıkartıldığı bir ortamda ‘ben de başrolüm’ çıkışını sergilediği performans ile gösteren ve izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Uraz Kaygılaroğlu, aldığı her rolü başarıyla canlandırmakla kalmıyor, iz bırakmasını da biliyor.

Sefirin Kızı dizisi bu şekilde 2-3 sezon devam eder ise Kaygılaroğlu, yurt dışında müthiş bir hayran kitlesini peşinden koşturacak bir güce sahip olacaktır.

Uraz Kaygılaroğlu'nun müthiş yükselişi parmak ısırtıyor! 7