Ana sayfa Dizi Haberleri Vuslat dizisi Kadir Doğulu’yu çok değiştirdi!

Vuslat dizisi Kadir Doğulu’yu çok değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranlarının en dikkat çeken yapımlarından birisi de Vuslat. Hayranlarının “Beyin yakan dizi” olarak tanımladığı, her yeni bölümü büyük merakla beklenen, olayların nasıl gelişeceği önceden kestirilemeyen bir yapım Vuslat.

Bir de maneviyata yönelik söylemleriyle Vuslat birçok diziden çok daha insana yön veren, duygularına hitap eden ve felsefik özellikleri olan bir yapım.

Vuslat’ın bu maneviyatı da en çok oyuncuları etkilemiş durumda. Bunu anlamak için Kadir Doğulu’nun instagram hesabından paylaştığı, fakirlik/zenginlik üzerine felsefik sözlerine bakmak yeterli olacaktır.

Hayata Vuslat dizisinin gözünden bakmaya başlayan Kadir Doğulu, bu yapım ile birlikte çok değişti.Hem fikirleri hem maneviyatı hem de hayata bakışı…

İşte Doğulu’nun değişimini anlatan instagram hesabından yaptığı paylaşım:

“Nimet dediğin kabul edilmezse “yoksulluk” şirk olur… Bahsi geçen nimet bir kişi ve ya kişiler tarafından verilmez, bu alemdedir ve tam ortada durur, herkese eşit, herkese yeter…
Yeterki yoksulluğun gönülden ne demek olduğunu bil, fakirlik bilinçli ve kabul ile gelen gerçek zenginlikse, yoksulluk ise bunu elinin tersiyle itmektir. Bu hayatın yolcusu, her bir şeye sahip olacak ve ne işe yaradığını bilecek. Benim değil ki hiç bir şey, neden vazgeçeyim? Ya da neyi sahipleneyim?

Hep zengin/fakir çatışması yaratılır. Halbuki en değerli zenginlik “fakirliktir” fakir, yoksul demek değildir… Bugün dünyaya hakikati (gerçeği) hediye etmiş tüm Zat-ı Muhteremler fakirliği ile övünür… Bugün dayatılan sistemde ortaya çıkartılan çatışma tek bir şeyi hedefler… “İnancı” İnsanın kendine olan inancını! Sahip çıkacağınız tek şey kendiniz olmalı. Sonrası, nimet! Kendine sahip çıkarsan o da zaten seni bulur… hakiki özgürlüğü, hakiki vicdanı bulmanız ümidiyle. “Yapamazsın” diyen herkesten uzak durun!

Bu dem içimizden böyle geçti, paylaşmak istedim. Keşifleriniz daim olsun. #Hakikat elbet bir gün!”

Vuslat dizisi Kadir Doğulu'yu çok değiştirdi! 7