Ana sayfa Dizi Fragmanları Uzun süredir ekranda yoktu, Menajerimi Ara dizisinde ünlü oyuncu yüzünü gösterdi!

Uzun süredir ekranda yoktu, Menajerimi Ara dizisinde ünlü oyuncu yüzünü gösterdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Ünlü isimlerin konuk olduğu ve eğlenceli hikayesiyle de izleyicileri saran Menajerimi Ara dizisinin 17. bölümü 20 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak. Dizinin yeni bölümüne konuk olan iki ünlü isim dikkat çekecek. Uzun süredir ekranda olmayan Yetkin Dikinciler ile izleyiciler kısa bir süreliğine de olsa, dizi aracılığı ile yeniden buluşacak.

Barış Falay, Canan Ergüder, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu, Fatih Artman, Deniz Can Aktaş,Serhat Teoman ve Burak Tozkoparan’ın kadrosunda yer aldığı dizinin yeni bölümünde kıskançlıklar dikkat çekecek. Emir ile Dicle yakınlaşması Barış’ı rahatsız ederken, Barış da kendisine yeni bir sevgili bulmuş gibi yaparak, Dicle’yi kıskandırmaya çalışacak. Ancak bu kıskandırma adımları Barış için pek de iyi sonuçlanmayabilir.

Dizide Dicle’nin özgüvenli duruşu da izleyicilerin hemen dikkatini çekecektir. Yetkin Dikinciler en son 2018 yılında Bahtiyar Ölmez ile ekrandaydı…

Uzun süredir ekranda yoktu, Menajerimi Ara dizisinde ünlü oyuncu yüzünü gösterdi! 7

Sorasında ise diziler yerine sinema filmlerinde bulunmayı tercih etti. 3 yılın ardından oyuncu yeniden izleyicilerle ekranda buluşmuş olacak.

Ayrıca en son Çatı Katı Aşk dizisinde Asaf Avcı olarak izlediğimiz Erhan Yazıcıoğlu da Menajerimi Ara’da izleyicilerin karşısına çıkacak. Yazıcıoğlu ve Dikinciler’in görüntülerinin de yer aldığı Menajerimi Ara 17. bölüm 2. fragmanını videoda bulabilirsiniz.