Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin dizisinde tüyleri diken diken eden sahne!

Vatanım Sensin dizisinde tüyleri diken diken eden sahne!

tarafından ker_def

Vatanım Sensin’de Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı sahnesi

Vatanım Sensin yeni bölümde Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı sahnesi izleyenlerin tüylerini diken diken edecek.

Vatanım Sensin 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin yeni bölümde, Cevdet’le dost olan Mehmet Akif Ersoy İstiklal Marşı’nı ilk defa okuyor. Vatanım Sensin’in 22 Mart Perşembe yayınlanacak olan 49. bölmünde, Yunan general Filippos ise Hilal’i yok etmek için planını devreye sokuyor.

VATANIM SENSİN’DE TÜYLERİ DİKEN DİKEN EDEN İSTİKLAL MARŞI SAHNESİ

Vatanım Sensin’de Filippos, hedefine Hilal’i alıyor ve öldürmek için hain bir plan yapıyor! İzmir halkına verilen korkuyu engellemek için çok anlamlı bir konuşma gerçekleşiyor! Filippos, hedefine Hilal’i almış ve artık ondan kurtulmak amacı içerisine girer. Bu vazife için görevlendirdiği asker, yetimhaneye giderek planını uygulamaya başlar.

İzmir’de yapılacak seçimi engellemek için kirli eller, Türkleri korkutma amacıyla kapılarına uyarı mesajı asar. Bu mesajlar karşısında korkan türkler oylamada geri adım atmak üzeredir. Fakat Cevdet’in yeni dostu Mehmet Akif, halk ile buluşarak onlar çok anlamlı bir konuşma gerçekleştirecektir.

CEVDET MEHMET AKİF ERSOY İŞBİRLİĞİ
Yunanların çirkin oyunları bitmiyor. Yunan askerler Türklerin evlerinin önüne “Oy kulanan pişman olur.” notu bırakarak halka korku salıyorlar. Cevdet ve Mehmet Akif Ersoy işbirliği yapıyorlar. Mehmet Akif Ersoy camide vaaz verip halkı cesaretlendirirken radyodan da ilk kez İstiklal Marşı’nı okuyor.

Vatanım Sensin, heyecan dolu yeni bölümüyle 22 Mart Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!