Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin finale giderken bir oyuncu diziden ayrıldı!

Vatanım Sensin finale giderken bir oyuncu diziden ayrıldı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Halit Ergenç ile Bergüzar Korel’in oynadıkları Vatanım Sensin dizisinin dün akşam yayınlanan 58. bölümünde bir oyuncu diziden ayrıldı.

Dizide Yunan Komutan Filippos’un oğlu Aleksi, Leon ve Yakup tarafından vurularak öldürüldü.

Leon’un bir Bolşevik olduğunu ve Cevdet’e yardım ettiğini anlayan Aleksi, onu evinde yakaladı. Ancak son anda yetişen Yakup, askerleri öldürdü. Aleksi’yi Havva’yı soran Yakup, onun öldüğünü öğrendi. Leon ve Yakup’un, gerçekleri öğrenen Aleksi’yi öldürmekten başka çaresi kalmamıştı.

Aleksi’nin cesedini sokağa bırakan Yakup, bir mektup bırakarak suçu üstlendi ve Leon’un görevinde kalmasını sağladı.

Vatanım Sensin finale giderken bir oyuncu diziden ayrıldı! 7

Böylece dizi final yapmadan bir oyuncu daha diziden ayrılmış oldu.

Berker Güven, oynadığı karakterin ölmesiyle diziye veda etti.

VATANIM SENSİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Peki kimdir Berker Güven?

Başarılı ve genç oyuncu Berker Güven ise; Filipos’un oğlu, Leon’un kuzeni Aleksi karakteri ile seyirciyle buluşacak. Annesiz büyüyen Aleksi babası ile hiç anlaşamaz. Silah ve savaşın gücüne inanan Filipos ile hayata bakışı farklıdır Aleksi’nin. Paranın iktidar getirdiğini düşünen Aleksi için işgal altındaki İzmir de oyun alanıdır.

Berker Güven, 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunu olan Berker Güven, adını ilk olarak Tiyatro sahnesinde duyurmuştur. Bir Tiyatro’da sahnelenen “Yen” adlı oyunda yardımcı erkek oyuncu rolünde yer alan Berker Güven, bu rolü ile ödül almıştır.

Berker Güven, 2017 yılında rol aldığı Babam filminde üstün bir oyunculuk performansı göstermiş, zor bir rolün üstesinden başarılı bir şekilde gelmiştir.