Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin’de Ali Kemal, Çukur’da Celasun ile yeni jön adayımız Kubilay Aka hakkında bilmedikleriniz

Vatanım Sensin’de Ali Kemal, Çukur’da Celasun ile yeni jön adayımız Kubilay Aka hakkında bilmedikleriniz

tarafından ker_def

Siz Muğla-Milas Havalimanı’nda özel bir şirkette çalışırken keşfedildiniz. Şu anda hayatınızın nasıl bir dönemindesiniz?

İlk başta hayatımın en yoğun, en güç ve çaba harcadığım dönemindeyim. Farklı bir dünyadan farklı bir dünyaya geçmiş, yaşadığım şehre kadar her şeyi değiştirmiş ve bana verilen sorumluluklarla her şeye adapte olmak durumundaydım. Çok yorucu ve zor olduğu doğru fakat güzel ve özel bir dönemdi. Çünkü güzel bir işle başladım bu yolculuğa çok güzel eğitildim ve kendimi eğittim ve eğitmeye de devam ediyorum.

Peki tanınmışlık rahatsızlık verici boyutta mı?

İnsanların evlerine misafir oluyorum her hafta. Reel hayatta tanınmışlık rahatsız etmek yerine aksine mutluluk verici. Çünkü işimi güzel yapıp insanların düşüncelerinde veya kalplerinde bir yer sahibi olduğumu düşünüp mutlu oluyorum. Sosyal medyadaysa bazen rahatsızlık verici seviyede oluyor. Yapılan her eleştiriye hep açığım ama bazen iş hakaret boyutuna geldiğinde ve özel hayatımda yaptıklarımdan dolayı bana gelen küçük klavye saldırılarından açıkcası rahatsız olduğum oluyor.