Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin’de Azize’nin çocuğuna ne oldu? Bu sorunun yanıtı 33. bölümde

Vatanım Sensin’de Azize’nin çocuğuna ne oldu? Bu sorunun yanıtı 33. bölümde

tarafından ker_def

Vatanım Sensin yürekten alkışları bir kez daha aldı. Yeni sezona bomba gibi başlayan Vatanım Sensin’de geçmişte Yunan zulmünden çok acılar çeken Azize’nin kurtuluşu Dağıstanlı oluyor. Ailesini görmek isteyen Azize onlara uzaktan bakıyor. Peki Azize’nin çocuğu şu an nerede? Cevdet, yeniden Azize’yi görebilecek mi? İşte yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti…

Vatanım Sensin uzun bir bekleyişin ardından izleyici karşısına çıktı. İlk sezonda Cevdet ile Azize’nin kavuşmasına sahne olmuştu. İkinci sezonda ikili yine ayrı günler geçiriyor. Hatta Cevdet Azize’yi öldü sanıyor. Hilal ile Leon ise ilk sezonda ayrılıkla ekrana gelmişti. Bu sezon kavuşuyorlar ama Leon bambaşka biri olarak dönüyor. Yıldız ise Ali Kemal’in evlilik haberi ile deliye dönüyor. İzmir’de Sevr anlaşması ve yıldırma politikaları ile halkın yaşadığı zor koşullar göz önüne seriliyor. Ancak umudun hiç kaybolmadığını da görüyoruz. Peki gelecek bölümde (33. bölümde) bizi neler bekliyor. 33. bölüm fragmanı ipucu veriyor.
VATANIM SENSİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Azize Cevdet’in yaşadığını öğreniyor. Ayrıca Azize’nin başına gelenlere de kısa kısa yer veriliyor. 33. bölüm yeni fragmanında Azize’yi bulan Hamilton gayesini öğrenmek istiyor. Artık Azize de bu Yunan zulmüne daha fazla katlanmamak için savaşta daha fazla rol almak istediğini söylüyor.

VATANIM SENSİN YENİ SEZON İLK BÖLÜM (32. BÖLÜM) ÖZETİ
Ağustos 1920… Yunan ilerleyişini durdurmak için canını ortaya koyan Miralay Cevdet, uyandığında kendini adeta bir kabusun içinde bulur. Vatan imzalanan Sevr Antlaşması’yla parçalanmış, İzmir yeni kumandan Filipos’un demir yumruğu altında ezilmiş, ailesi ise yokluğunda en büyük acılarla sınanmıştır.
Bu cenderenin içinde ayağa kalkmaya çalışan Cevdet, hem memleketi hem kendisini ölümün kıyısına getiren yeni bir komplonun ortasında kalacaktır. Sevr’i kabul etmeyen Ankara hükümetini köşeye sıkıştırmak isteyenler sinsi bir planla Türkleri teslim almaya girişirken, Cevdet çok geç olmadan bu felaketi engellemek zorundadır.
Mustafa Kemal Paşa, Cevdet’in ölmesini mi istiyor? Cevdet, kızlarının gözü önünde ölecek mi?
Kurtuluş mücadelesine dahil olan Dağıstanlı, hangi tarafın yanında yer alacak?
Hilal, İzmir’in yeniden mücadele edebilmesi nasıl destek verecek? Hilal, yeniden Leon’u görebilecek mi?
Mustafa Kemal Paşa’nın Yakup’a verdiği emirle Cevdet ölecek mi?