Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin’deki iddialar gerçek çıktı!

Vatanım Sensin’deki iddialar gerçek çıktı!

tarafından zk zk

Dizi setlerinde başlayan bazı aşklar çok kısa sürerken bazıları da her türlü engeli aşarak yoluna devam ediyor.

İşte bu ilişkilerden biri de geçen yıl “Vatanım Sensin” dizisinin setinde Miray Daner ile Kubilay Aka arasında yaşandı. Ancak genç oyuncu çiftin, rol aldıkları projeye zarar vermemek için bir sezon boyunca beraberliklerini gizledikleri öğrenildi. 19 yaşındaki Miray Daner ile 23 yaşındaki Kubilay Aka’nın beraberliği sezon sonunda dizideki yolları ayrılsa da sürdü. Miray Daner “Vatanım Sensin”deki rolüne devam ederken Kubilay Aka, projeden ayrıldı. Cem Yılmaz’ın “Arif V 216” filminde ilk sinema deneyimini yaşayan Kubilay Aka, daha sonra “Çukur” dizisinin kadrosuna katıldı.

Setleri ayrılsa da yolları ayrılmayan Kubilay Aka ile Miray Daner, son dönemde sık sık Anadolu yakasındaki bir AVM’de görülmeye başlandı. İlişkileri tam gaz süren ve önceki akşam Cihangir’de görüntülenen çiftin aynı evde yaşamaya başladığı da öğrenildi.

Vatanım Sensin'deki iddialar gerçek çıktı! 7

Annesinin karşı çıkmasına rağmen 1,5 yıldır ilişkisine devam eden Miray Daner’in son olarak Kubilay Aka’nın Moda’daki evine taşındığı konuşuluyor. Güzel oyuncunun mayıs ayında dizisinin final yapmasının ardından da Kubilay Aka ile beraberliğini ilan edeceği iddia edildi. Miray Daner, oyunculuk kariyerine çocuk yıldız olarak adım atarken, Kubilay Aka ise iki yıl önce Bodrum Milas Havalimanı’nda çalışırken menajer Ufuk Ergin tarafından keşfedilmişti. (Medyatava-Birsen Altuntaş)