Ana sayfa Dizi Haberleri VATANIM SENSİN’DEN SÜRPRİZ TANITIM! Bu akşam yayınlandı… Yeni sezondan tiyolar…

VATANIM SENSİN’DEN SÜRPRİZ TANITIM! Bu akşam yayınlandı… Yeni sezondan tiyolar…

tarafından zk zk

Vatanım Sensin Yeni Sezon Fragmanı yayında! Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in başrollerinde oynadıkları Vatanım Sensin dizisinin yeni sezonu büyük bir merakla bekleniyordu. Kısa süre önce çekimlerin başladığı haberi, diziyi izleyenleri sevindirmişti. Bu akşam da bir sürpriz yaşandı ve Kanal D ekranlarında yeni sezon fragmanı yayınlandı.

Fragmanda, Yunan hapishanesinde perişan haldeki Türk esirlerin arasında bir kişi daha vardı. Cevdet’in küçük kızı Hilal, perişan bir halde tutsaktı. Hapishaneden acıyla yükselen çığlıklar arasında Hilal, İzmir Marşı’nı söylüyor. Fragmanın sonunda Vatanım Sensin’in başlama tarihi verilmiyor ancak Yakında ibaresi kullanılıyor.

Yeni sezon ilk bölümün konusu şöyle:

Savaşın şiddeti giderek artıyor; Yunan Ordusu’na karşı verilen mücadelede yeni bir dönemece giriliyor!
Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayıp, büyük beğeni toplayan Vatanım Sensin yeni sezon fragmanıyla heyecanın giderek artacağının sinyallerini verdi. Cevdet’in küçük kızı Hilal’in tutuklandığı fragmanda, Türk halkının çektiği eziyetler ekrana geldi. Cevdet ve ailesinin İzmir’de verdiği amansız mücadele devam edecek mi? Yunan Ordusu’nun Anadolu’yu işgal emelleri son bulacak mı?

Vatanım Sensin merakla beklenen yeni sezonuyla yakında Kanal D’de!

İŞTE YENİ SEZON İLK TANITIMI: