Ana sayfa Sosyal Medya Ve işte Hande Soral – İsmail Demirci çiftinin oğulları Ali…

Ve işte Hande Soral – İsmail Demirci çiftinin oğulları Ali…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Hande Soral ve İsmail Demirci çiftinin heyecanla bekledikleri oğulları Ali, dün akşam dünyaya geldi. Hande Soral, 30 Mayıs akşamı oğulları Ali’yi dünyaya getirdi. Çift, heyecanla bekledikleri çocuklarını sonunda kucaklarına aldılar.

2017 yılında evlenen ve mutlu evliliklerini oğulları Ali ile taçlandıran ünlü çiftin bebekleri büyük merak konusuydu. Ali’nin doğumunun ardından, hastaneden bir açıklama yapılmış ve annenin ve bebeğin sağlığının iyi olduğu açıklanmıştı.

Anne baba olmanın mutluluğunu yaşayan Hande Soral ve İsmail Demirci çiftinin bebekleri 52 santimetre ve 3 kilo 705 gram olarak dünyaya geldi. Acıbadem hastanesinden yapılan açıklama sonrası çiftin hayranları bebeğin fotoğrafını gösterip göstermeyeceklerini merakla bekledi.

Ve işte Hande Soral - İsmail Demirci çiftinin oğulları Ali... 9

Sonunda hastane odasından Hande Soral oğlu Ali ile ilk pozlarını “Hoş geldin oğlum” notu ve kalp emojisi ile paylaştı. Soral’ın instagram hesabından yaptığı paylaşım kısa sürede binlerce beğeni ve yorumlar almaya başladı.

Hande Soral ve İsmail Demirci, oğulları kucaklarında verdikleri pozlarıyla hem hayranları hem de oyuncu arkadaşları tarafından sevgi sözleriyle dolu yorumlar aldılar. ‘Maşallah’ ve nazar boncuğu emojisileriyle Ali’nin ilk fotoğrafları büyük ilgi görüyor.

Ve işte Hande Soral - İsmail Demirci çiftinin oğulları Ali... 10

Hande Soral’ın oğlu Ali kucağında pozunu da yayınladığı instagram hesabından gelen bu sürpriz fotolar, büyük bir ilgiyle karşılandı.

Bu arada teyze olan Bensu Soral da yeğeni ile ilk pozunu instagram hesabından verdi. Soral, “Dün akşam teyzeliğim resmiyete döküldü” notuyla aşağıdaki paylaşımı yaptı…

Ve işte Hande Soral - İsmail Demirci çiftinin oğulları Ali... 11