Ana sayfa Sosyal Medya Veda Mektubu’ndaki Alanur’un hikayesi dramatik! Ancak Nurgül Yeşilçay kamera arkasında çok eğleniyor!

Veda Mektubu’ndaki Alanur’un hikayesi dramatik! Ancak Nurgül Yeşilçay kamera arkasında çok eğleniyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nurgül Yeşilçay, uzun bir aranın ardından 27 Şubat Pazartesi akşamı ilk bölümü yayınlanan Veda Mektubu dizisiyle yeniden ekrana döndü! Kanal D’nin yaşanmış bir hikayeden uyarlanan dizisinde, Alanur isimli bir karaktere hayat veriyor oyuncu.

Kadrosunda Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım, Selim Bayraktar ve Bennu Yıldırımlar’ın da yer aldığı dizide, dramatik bir aşk hikayesinin ardından zor bir hayat yaşayan Alanur ile izleyici karşısına gelmeye başladı Yeşilçay. Son olarak ömrü kısa süren Son Nefesime Kadar dizisinde bir polis memuruna hayat veriyordu.

Veda Mektubu dizisinin çekimleri başladığından beri heyecanını sık sık takipçileriyle de sosyal medyadan paylaşmakta Nurgül Yeşilçay. Kendisini takip eden ve tanıyanlar, esprili, samimi ve doğal bir karakteri olduğunu da biliyor artık. Hem rolüyle hem de kendisiyle eğlenen oyuncu, yer aldığı dizilerin kamera arkasındaki keyifli anlarını da sık sık paylaşmakta hayranları ile.

Gülperi dizisinde de birlikte oynadıkları genç oyuncu Rabia Soytürk’le yeniden buluştu Nurgül Yeşilçay. Bu kez iki kız annesini oynayan Yeşilçay’ın diğer kızını da yine genç kuşağın başarılı oyuncularından Hazar Motan oynuyor.

Veda Mektubu'ndaki Alanur'un hikayesi dramatik! Ancak Nurgül Yeşilçay kamera arkasında çok eğleniyor! 8

İki kız annesi bir kadın olan Alanur olarak ekranlara gelmeye başlayan Nurgül Yeşilçay, sette Rabia Soytürkv ve Hazar Motan ile gülümseten bir karelerini paylaştı. oyuncu Alanur karakterinin duruşuyla verdiği poza “Gülünecek bişey varsa söyleyin Alanur da gülsün” notunu ekledi ve “Benimkiler” diyerek de iki genç oyuncuyu etiketledi.

Veda Mektubu'ndaki Alanur'un hikayesi dramatik! Ancak Nurgül Yeşilçay kamera arkasında çok eğleniyor! 9

Kamera önünde Alanur olarak bambaşka bir karakterle izleyici karşısına çıksa da Nurgül Yeşilçay’ın kamera arkasında hayli eğlendiği bu pozlarına da yansıyor…