Ana sayfa Dizi Haberleri İnadına Aşk 18. bölümde romantik anlar yaşandı

İnadına Aşk 18. bölümde romantik anlar yaşandı

tarafından ker_def

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi İnadına Aşk 18. bölüm ile ekrana geldi. İnadına Aşk yayınlanan son bölümünde Defne ve Yalın arasında romantik dakikalar yaşandı. İnadına Aşk 18. bölüm ve detayları haberimizde…

Yeni sezonun iddialı yapımlarından İnadına Aşk yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Renkli senaryosu, genç ve dinamik kadrosuyla tüm dikkatleri üzerine çekerek yüksek reytingler elde eden dizi bu hafta 18. bölüm ile ekrana geldi.

Peki, çiftlerin bir dargın bir barışık aşklarını ele alan İnadına Aşk yeni bölümünde neler yaşanacak? Karadeniz denizi gibi hırçın olan Defne ve çapkın plaza playboyu Yalın’ın aşkını ekrana taşıyan dizide bu hafta düğününde annesini de görmek isteyen Yeşim ve sevdiği adamı annesine kavuşturmak için her şeyi yapan Defne’yi büyük bir tehlike bekliyor.

İNADINA AŞK 18. BÖLÜM ÖZETİ
Annesine yazdığı mektupları okuduktan sonra Yalın’a “aşk biter” lafını yedirmeyi 60 yıl kadar erteleyen Defne, artık tek bir hedefe kilitlenmiştir; bir an önce anneyi bulup sevdiği adamın yaralarını tümden iyileştirmek. Yeşim de aynı hedefi paylaşıp düğününde annesini yanında görmek isteyince, Defne’yle birlikte dağ evinden çıkabilmek için türlü numaralar denemeye başlarlar.

Ama iki entrikacı kafadarın dağ evinin hemen kapısında onları bekleyen tehlikeden haberleri yoktur. Leyla Toprak’la ilişkisine getirdiği yeni solukla Toprak’ın sabrının sınırlarını zorlamaktadır. Yanında olacağım derken sonunda adamı çileden çıkarmayı başarır. Deniz’i Damla’yla sarılırken gören Ezgi senaryoyu yazmış ve oynamaya başlamıştır ama Deniz’in alışılmadık tavrı, Ezgi’nin kendisini bir kez daha sorgulamasına neden olur.