Ana sayfa Dizi Fragmanları Vuslat dizisi 18. bölüm 1. fragmanında Aziz esrarengiz kutuyu açıyor!

Vuslat dizisi 18. bölüm 1. fragmanında Aziz esrarengiz kutuyu açıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vuslat dizisi 18. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. TRT1 ekranlarında yayınlanan Vuslat dizisinin yeni bölümü 13 Mayıs Pazartesi akşamı ekrandaki yerini alacak.

Bülent, Feride’yi de almış olabilir. Aziz bu haberi duyunca “Allah kahretsin” diyor. Aziz, esrarengiz kutuyu açıyor, peki içinden ne çıkacak? Feride ve Sultan’a ne olacak?

Dizinin Pazartesi günü 20.20’de yayınlanacak 18. bölüm 1. fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

Vuslat 17. bölümde neler olmuştu?

On bir ayın sultanı Ramazan’ın gelmesiyle mahalleyi tatlı bir telaş sararken, Aziz, Salih’i ziyareti esnasında huzurlu anlar yaşar. Yaklaşmakta olan fırtınadan Feride de, Aziz de habersizdir. Sultan’ın ve Fırat’ın verdiği karar ikisini de kötü bir sürprizle karşı karşıya bırakır.

Kerem yeni planını devreye sokmaya hazırlanırken, annesiyle ilgili öğreneceği büyük sır, bütün dengeleri değiştirecektir.
Yolcu, Satranc-ı Urefa’da, “Bast” adımına ilerlerken, Aziz, aradığı huzurun henüz çok uzakta olduğunu anlayacak ve önüne çıkan engelleri aşmak için gireceği savaştan galip çıkmaktan başka bir şansı olmadığının farkına varacaktır.

“Vuslat” dizisi yeni bölümünde açığa çıkan yeni sırlarıyla, kurulan yeni oyunlarıyla, iftar sofralarının sıcaklığıyla ve Salih Baba’nın güzel anlatımıyla evlerinize konuk olmaya geliyor…