Ana sayfa Dizi Fragmanları Vuslat dizisi 2. sezonda da devam edecek! Vuslat 20. bölümüyle sezon finali yapıyor!

Vuslat dizisi 2. sezonda da devam edecek! Vuslat 20. bölümüyle sezon finali yapıyor!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında yayınlanan Vuslat dizisi, büyük beğeni kazanmasına rağmen reytingleri beklentilerin altında seyrediyordu. Ancak TRT1, dizinin devamı yönünde karar aldı. Kadir Doğulu, Mehmet Özgür ve Devrim Özkan’ın başrolünde yer aldığı Vuslat dizisinin ilk sezonu bitiyor.

Vuslat 20. bölümü 27 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.35’te izleyicilerle buluşacak. Dizi, bu bölümle birlikte sezon finali yaparak ara verecek. Yeni sezonda ise Vuslat yoluna kaldığı yerden devam edecek. Videodan 20. bölüm sezon finalinden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Aziz, düşmanını yenmenin zaferini kutlayamadan, daha büyük bir oyuna dâhil olduğunu öğreniyor. Hayatına giren tüm yeni soru işaretlerine rağmen, verdiği karardan geri dönmüyor ve hayalindeki yemeğe, Feride’yle çıkmayı nihayet başarıyor.

Kerem, Faik’in, Ceylan’a tepkisi karşısında, Çağlar ailesine taşları yerinden oynatacak yeni bir bilgiyle gelirken, Hasibe’nin fenalaşmasına sebep oluyor.

Sultan’ın gerçeklerle yüz yüze kalmasının ve babasına duyduğu öfkenin yankıları sürerken, Tahsin, Bülent’ten boşalan yere geçmek üzere kolları sıvıyor. Perihan duyduklarının karşısında Tahsin’e savaş açarken, Aziz’le arasındaki ipler Feride yüzünden iyice geriliyor.

Antikacıda yaşanan beklenmedik bir olay sonucu, Salih Baba bu haftaki sohbetinde “kalp” ten bahsediyor, mahallede verilen geleneksel iftar yemeği, gencini yaşlısını, zenginini, yoksulunu bir araya getirerek Ramazan ayının maneviyatıyla herkesi kucaklıyor. Aziz ve Sultan kendini sımsıcak bir ortamın içinde buluyor.