Ana sayfa Dizi Haberleri Yabani dizisi ekibi bu projeye kalbini verdi, izleyiciyi de bunu fark etti!

Yabani dizisi ekibi bu projeye kalbini verdi, izleyiciyi de bunu fark etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yabani dizisi sezonun en iyi çıkışını yaparken, Halit Özgür Sarı da sosyal medyayı iyi kullanıyor! Fox TV ekranında Salı akşamları yayınlanan Yabani dizisinin reytingleri istikrarlı bir şekilde güçleniyor. Dizinin 6’lı oranlarda seyreden tüm kişiler ve ABC1 grubu reytingleri ile sezonun en iyi çıkışını yapan yeni dizi olduğunu söylemek de yanlış olmayacaktır.

Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisinin sosyal medyada geniş bir hayran desteği ile karşılaştığı şu ortamda Yabani dizisinin bu kadar beğenilmesinin altında da hikayesi yatıyor. Birçok dizi hayranı Yabani projesini beğendi ve geçen seneden başarıyla bu sezona taşınan diziler bile yeni dizinin yayına yaklaşamaz oldu.

Altıncı bölümü ile geçtiğimiz salı akşamı hem tüm kişiler hem de ABC1 grubunda birinciliği yine kimseye kaptırmayan Yabani dizisi, rakiplerini de kıskandıran bir istikrarlı grafik çizmeye devam ediyor. Dizinin Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da MBC kanalı üzerinden izlenebilecek olması da yurt dışı satışlarının çok iyi gittiğini gösteriyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yavaş yavaş yükselmeye çabaladığı Salı akşamı, Üç Kız Kardeş dizisi ise eski izleyici gücünü bir türlü yakalayamadı. Aile dizisinin de geçen sezona göre ciddi bir düşüş yaşadığını ve bu üç yapımın da Yabani dizisinin önüne geçmesinin pek de kolay olmayacağını söyleyebiliriz.

Halit Özgür Sarı da sosyal medyayı çok iyi kullanarak hayranları ile iletişimde kalmayı sürdürüyor. Oyuncu, Kardeşlerim dizisindeki güçlü çıkışının ardından Yabani dizisi ile önemli bir sorumluluk üstlendi ve şimdiye kadar da bu sorumluluğunu iyi taşıyacağını ispatladı.

Halit Özgür Sarı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda izleyicilere teşekkür ederken, şu ifadeleri kullandı:

“Fırsatımız olmadı teşekkür etmeye. İyi ki varsınız bu hafta bizi yine göklere çıkardınız. Bizim sözümüz baki.. İş bitmeyecek durmayacak ve hep şaşırtacak. Olayımız bu, kalbimizi verdik.”

Halit Özgür Sarı, dizi için kalplerini verdiklerini ifade ederek tüm ekibin çok özverili ve inançlı bir şekilde yoluna devam ettiğini anlatmaya çalışıyor. Bu durum Yabani dizisinin izleyicide neden güçlü bir karşılık bulduğunu da anlatmaya yetiyor.

Gerçekten de Yabani dizisinin ekibi sorumluluklarının bilincinde ve çok iyi performans sergileyerek ilerliyor. Senaryonun sürprizlerle dolu olması bir avantaj olarak dikkat çekerken, başrol ikilisinin iyi bir uyum yakalaması da dizinin başarısında önemli bir etken olarak gözüküyor.