Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yağmur Tanrısevsin’in 23 Nisan’ı yüreğinde hissediyor!

Yağmur Tanrısevsin’in 23 Nisan’ı yüreğinde hissediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı, tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. Milli Mücadele’nin ve TBMM’nin açılışının 100. yılında, bu önemli günde koronavirüs salgını nedeniyle kutlamalar evlerde yapılıyor.

23 Nisan’ın 100.yılında ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla bu önemli günün anlamını ve değerini gelecek kuşaklara aktarmanın çabasını sergiledi. Bu ünlü isimler arasında Yağmur Tanrısevsin de vardı.

Atatürk’ün fotoğrafını paylaşan ve mesajıyla da duygularını dile getiren oyuncu, koronavirüsün mutluluğumuzu engelleyemeyceğini belirtti.

İşte Yağmur Tanrısevsin’in sözleri:

Yüzüncü yıl dönümünde belki evlerimizdeyiz. Belki bu yıl, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, Koronavirüs yüzünden meydanlarda veya sokaklarda coşku ile kutlayamıyoruz. Ama çocuklarımıza armağan bugünün ve bizim için anlamının coşkusunu her zamankinden daha fazla yüreklerimizde hissediyoruz. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, şehit olan atalarımızın aziz hatırasıyla, milletin iradesiyle nice yüzlerce yıla diyeceğiz.

Çocukların bayramını onları mutlu ederek, onlara sahip olduğumuz değerleri anlatarak geçireceğiz. Virüs, bu mutluluğumuzu, coşkumuzu engelleyemez. Herkesin bayramı kutlu olsun! #23Nisan #UlusalEgemelik #CocukBayrami #100yıl

Yağmur Tanrısevsin'in 23 Nisan'ı yüreğinde hissediyor! 7