Ana sayfa Dizi Haberleri Yalaza dizisi 15 Ocak 17. bölümünde Alev’in hayali, Nalan’ın gerçeği oldu

Yalaza dizisi 15 Ocak 17. bölümünde Alev’in hayali, Nalan’ın gerçeği oldu

tarafından ker_def
Yalaza, Yeni Bölümü ile Pazartesi Akşamı TRT1’de!

YALAZA 17. BÖLÜM ÖZETİ
15 Ocak 2018 / Pazartesi/ 20.00 / TRT1

Pazartesi akşamlarının aile keyfi, ‘Yalaza’ yeni bölümüyle 15 Ocak 2018 Pazartesi saat 20.00’de TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Dizinin on yedinci bölümünde neler olacak?
15 Ocak Pazartesi günü ekrana gelecek olan dizinin yeni bölümünde evlilik yüzüklerini almak için kuyumcuya giden Nalan o sırada kuyumcuda tesadüfen bulunan Alev ile karşılaşır. Alev de yüzükleri görmüş ve İbrahim’in kendisine evlilik teklif edeceğini zannedip, sevinmiştir. Halbuki İbrahim ve Nalan çoktan evlenmiştir bile.

Bu arada Ejder, Taraklı halkıyla arasını düzeltip, eline İbrahim’e dair koz geçirmek istemektedir. Bunu yapması Arda’nın velayetini alması için önemlidir. Bu arada Oral, İsmail ve Fatih, Santral ’den aldıkları taktikle kızlara soğuk davranmaya başlarlar. Lakin aynı taktiği Santral kızlara da vermiştir.

Settar’ın tembihi ile İbrahim, dükkânı tekrar açmaya karar verir. Herkes onun bu mutlu anında yanında olmak ister. Dükkânı süsleyip güzel bir açılış hazırlarlar. Gelgelelim Ejder’in herkesi şok edici ve kötü bir sürprizi vardır…

Başarılı oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Yalaza’nın başrollerini, Sinan Albayrak, Didem Balçın, İpek Tuzcuoğlu, Erol Aksoy, Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan paylaşıyor.

İşte 17. bölüm fragmanı:

KÜNYE
Yapım: Osman Sınav
Senaryo: Hasan Kaçan- UğurKaçan- SadettinTolan-EdaTezcan- MakbuleKosif
Yönetmen: Osman Sınav, Mehmet Bahadır Er, Yücel Hüdaverdi
Oyuncu Kadrosu: Sinan Albayrak, Didem Balçın, İpek Tuzcuoğlu, Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan, Erol Aksoy, Gamze Karaduman, Merve Erdoğan, Lalizer Kemaloğlu, Ergül Miray Şahin, Mert Carim, Tibet Tursun, Kerem Muslugil, Ercü Turan, Zeynep Gülmez, Gizem Koçer, Erdal Cindoruk, Elif İnici, Batuhan Aydar, Özkan Ayalp, Ömer Gecü, Eray Ayaz, Eylül Naz Özgen…