Ana sayfa Sosyal Medya Popülerliğin Yiğit Koçak’ı şımartmamasının altında güçlü bir neden var!

Popülerliğin Yiğit Koçak’ı şımartmamasının altında güçlü bir neden var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Ömer karakteri ile son yılların en hızlı kariyer çıkışı yapan genç oyuncularından birisi de Yiğit Koçak oldu.

Kardeşlerim dizisinin yurt dışında büyük başarılar kazanması, 87 ülkeye satışının gerçekleştirilmesi ve önemli reytingler alması hikayedeki tüm oyuncular gibi Yiğit Koçak’ı da çok olumlu etkiliyor. Yurt dışındaki davetlere katılan, ziyaretlerde bulunan ve yabancı basın ile röportajlar yapan Yiğit Koçak, kariyerinde altın dönemini yaşıyor.

Oyuncu, yurt dışında kendisine bir kariyer hedefliyor ve bunun için de disiplinli bir şekilde çalışıyor. Tanınmanın ve popülerliğin kendisinde bir şey değiştirmediğini söyleyen Yiğit Koçak, hayatının disiplin üzerine kurulu olduğunu söyledi.

Milyonlarca hayranı bulunan genç oyuncu ego olarak bu durum ile nasıl baş ediyor? Yiğit Koçak’ı bu popülerlik şımartıyor mu?

Genç oyuncunun hayranları bu sorulara olumsuz yanıt verecektir. Yiğit Koçak da zaten disiplin üzerine kurulu bir hayatının olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Zaten benim hayatım disiplin üzerine kurulu, öyle şeyler benim kitabımda yok. O yollara hiç bir zaman girmeyeceğimi düşünüyorum, onun için uğraşıyorum.”

Yiğit Koçak, yaz döneminde Alaçatı’da tatil yapacağını, ayrıca Samsun’da ailesinin yanında bulunacağını ve huzur bulduğu burada dinleneceğini söyledi.