Ana sayfa Dizi Haberleri Doğukan Güngör, Kızılcık Şerbeti dizisindeki hatayı ortaya koydu!

Doğukan Güngör, Kızılcık Şerbeti dizisindeki hatayı ortaya koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinde Sıla Türkoğlu ile birlikte başrolde yer alan Doğukan Güngör, kariyerinin en özel günlerini yaşıyor. Hem milyonlarca izleyicinin heyecanla beklediği bir dizide güçlü bir rolde yer alıyor hem de kariyerinin daha başlarında duygu yoğunluğu güçlü bir karakter ile sette önemli deneyimler yaşıyor.

Doğukan Güngör’ün daha popüler bir isim olmasına büyük katkı sunan Fatih karakteri, Kızılcık Şerbeti dizisinde birçok izleyiciyi sinir ediyor. Bunun altında ise Doğa ile yaşadıkları ve yaptığı hatalar yatıyor.

Fakat, bu hikayede Fatih’i tek başına suçlu olarak görebilir miyiz? Doğukan Güngör, Fatih kadar Doğa karakterinin de yaptıklarını sorguladı ve şöyle konuştu:

“Fatih; hayatın içinden bir karakter, ailesi ve sevdiği kadın arasında bocalayan bir adam. Doğa’nın ailesinden de gelen ön yargılarla, sevgisini Fatih’e gösterememesi, kafasının dikine gitmesi, Fatih’i yalnız hissettirdi ve hataya sürükledi.”

be MAN dergisindeki bu açıklaması ile dikkatleri çeken Doğukan Güngör, aslında hikayede Fatih kadar Doğa karakterinin de suçunun olduğunu düşünüyor.

Fatih’e bu kadar çok yüklenen sosyal medyadaki Kızılcık Şerbeti hayranlarının genelde Doğa karakterini haklı bulduğunu da söylemek lazım. Ancak Doğukan Güngör bu bakış açısına bu sözleri ile karşı çıkıyor.