Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını’nın Seyran’ı Afra Saraçoğlu’ndan mesaj var: Minnettarız!

Yalı Çapkını’nın Seyran’ı Afra Saraçoğlu’ndan mesaj var: Minnettarız!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’nin Cuma akşamları ekrana gelen dizisi Yalı Çapkını, reyting rekorları kırmaya devam ederken, izleyicinin ilgisi de giderek büyüyor! Sezonun en yüksek çıkışını yapan dizisi olarak Yalı Çapkını, izleyenlerin çok sevdiği bir dizi olmayı başardı! Bu başarının arkasında başrollerin uyumlu ekran partnerliği ile birlikte dizinin diğer kadrosundaki usta ve deneyimli isimlerin katkısı da aşikar…

Aynı zamanda hikayesi ile de sevilen Yalı Çapkını dizisinde Seyran ve Ferit’in, aileleri tarafından istemeyerek evlendirilmesi, izleyenleri ikiye bölen ve eleştirileri de beraberinde getiren bir konu olmuştu. Gaziantep’te yaşayan Seyran’ın, ablası için düşünülen zengin çocuğu Ferit ile beklemediği bir anda evlenmesi sonrasında işler bambaşka bir yere gitmeye başladı!

Dizide herkese mutlu evli rolü yapsalar da hala Ferit’in başka bir kız arkadaşı olduğunu bilerek anlaşmalı bir şekilde hayatlarına devam ediyor Seyran ve Ferit. Ancak izleyici, giderek bu durumun bir aşka dönüşeceğinin de farkında. Şimdilik sürekli didişen ve birbirleriyle tartışan halleriyle çok seviliyor ve ekran başındakileri de bu doğal halleriyle güldürüyor iki karakter. Fakat aşk meselesi için biraz daha bekleyecek izleyenler!

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'ndan mesaj var: Minnettarız! 8

Dizinin iki başarılı başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, uzun yıllardır arkadaş olmalarının da verdiği bir rahatlıkla dizinin en sevilen tatlı atışma sahneleriyle de çok konuşuluyorlar. Ekran uyumu tutan iki genç oyuncu ile birlikte dizinin başrolünde yer alan usta isim Çetin Tekindor’un varlığı ve hayran bırakan oyunculuğu da yine diziyi üste taşıyor. Bir başka usta isim Şerif Sezer ile birlikte deneyimli oyuncular Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ ve Gözde Kansu gibi öne çıkan oyuncular da Yalı Çapkını dizisinin başarısında pay sahibi.

Her bölümüyle izleyenleri ekrana kilitlemeyi başaran Yalı Çapkını dizisi, Bu hafta 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin reytingleri, izleyenleri de kanalı da yapımcıyı da çok mutlu ediyor. Tabii kamera önündeki oyuncular için de durum aynı.

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'ndan mesaj var: Minnettarız! 9

Yaşanan bu reyting başarısını Afra Saraçoğlu da röportajında yorumladı. Ortaya çıkan sonucun kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Saraçoğlu, “Bu kadar kısa sürede, bu kadar yoğun ilgi görmek tabi ki bizi çok mutlu ediyor. Çünkü gerçekten çok çalışıyoruz. Emeklerimizin karşılığını almak bizi hem iyi motive ediyor hem de çok mutlu ediyor. O yüzden çok mutluyuz. Sette de çok keyifli vakit geçiriyoruz. Oyuncu arkadaşlarımla da olan enerjimiz büyük ihtimal ekrana yansıyor diye düşünüyorum. O yüzden çok keyifliyiz ve minnettarız seyircimize” diye konuştu.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in diziyle ilgili yorumlarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…