Ana sayfa Dizi Haberleri Kimi zaman eleştirilse de Kardeşlerim dizisiye ilgili herkesin kabul etmesi gereken bir gerçek var!

Kimi zaman eleştirilse de Kardeşlerim dizisiye ilgili herkesin kabul etmesi gereken bir gerçek var!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – ATV’de cumartesi akşamları ekrana gelen Kardeşlerim dizisi ikinci sezonunu da başarıyla tamamladı. Yeni sezonda yeni karakterler ve yeni hikayelerle yeniden karşımızda olacak. Hikayesi nedeniyle kimi zaman eleştiri yağmuruna tutulan Kardeşlerim dizisiyle ilgili herkesin kabul etmesi gereken bir gerçek var. O da ekranlarda yeni bir akım başlattığı.

Anne ve babalarını, ardından ağabeylerini kaybeden Eren kardeşlerin acıklı hikayesini anlatan Kardeşlerim iki sezondur izleyicilerini gözyaşına boğuyor. Dizinin hikayesi fakir olan Eren kardeşler ve kuzenlerinin bir koleje burslu olarak kaydolmalarıyla başlıyor. Dizi, zengin ve fakir öğrencilerin aşkla bezenmiş acımasız mücadelesini anlatıyor.

Kimi zaman eleştirilse de Kardeşlerim dizisiye ilgili herkesin kabul etmesi gereken bir gerçek var! 8

Her ne kadar hikayesindeki abartı ve saçma unsurlar bulunduğu için bazı izleyiciler tarafından sert eleştirilere maruz kalan Kardeşlerim dizisi ikinci sezonunu başarıyla tamamladı. Dizi sadece Türkiye’de değil yurt dışında da büyük ilgi görüyor. Ve Kardeşlerim dizisi ekranlarda yeni bir akımın da öncüsü oldu. Bu akım, liselerde zengin ve fakir öğrencilerin mücadelesini anlatan diziler.

Bu yaz ekrana iki adet yeni lise dizisi geliyor: Fox TV’de yayınlanacak Tozlu Yaka ve Star TV’de ekrana gelecek olan Duy Beni. Her iki dizi de bir lisede, öğrenciler arasında geçmesi sebebiyle birbirine bir hayli benziyor. Özellikle de Tozlu Yaka.

Kimi zaman eleştirilse de Kardeşlerim dizisiye ilgili herkesin kabul etmesi gereken bir gerçek var! 9

İlk bölümü 27 Haziran Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan Fox TV dizisi şehrin fakir mahallesinden dört gencin, zengin çocukların okuduğu bir kolejde eğitime başlamasını konu alıyor. Kolejdeki zengin aile çocuklarından bir grup, Tozlu Yaka’dan gelen diğer grubun azılı düşmanı olacak ve onları okuldan göndermek için elinden geleni yapacaktır. Tozlu Yaka hem hikayesi hem kostümleri hem de karakterleriyle Kardeşlerim’e çok benzediği için izleyicinin tepkisine neden oldu.

Kardeşlerim’in başlattığı lise dizisi akımının etkisi sonucu ekrana gelecek bir başka dizi de Star TV’de yayınanacak Duy Beni. Bu dizinin yayın tarihi henüz açıklanması. Ancak özel bir lisede yaşanan zorbalıkları anlatması nedeniyle Duy Beni de, Tozlu Yaka kadar olmasa da Kardeşlerim ile büyük benzerlik taşıyor.