Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinin sevilmeyen iki karakteri!

Yasak Elma dizisinin sevilmeyen iki karakteri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin beğeniyle izlenmekte olan dizisi Yasak Elma, başarılı performansı ile Pazartesi akşamlarının çok izlenen yapımları arasında yer alıyor. Dizide sevilmeyen karakterlerin başında Şahika geliyordu ama artık Şahika’yı izleyiciler o kadar da önemsemiyor…

Şimdilerde asıl can sıkan karakterler kadın düşkünü ve çapkınlığın sınırlarını aşan adam Halit ve diziyi kadına şiddet sempatisi ile giriş yapan, Yıldız’ın da yardımcı olduğu ama sonrasında Halit’in koynuna girerek kendisine yapılan iyiliklerin karşılığını bu şekilde veren Leyla…

Talat Bulut’un canlandırdığı Halit karakteri ile Tuvana Türkay’ın hayat verdiği Leyla karakterinin aşk yaşaması da bardağı taşıran son damla oldu. Dizinin 67. bölüm fragmanında Yıldız’ın her şeyi öğrendiği ortaya çıkacak.

İzleyiciler de Yıldız Argun’un hem Halit’e hem de Leyla’ya ve Leyla’nın arkasında bulunan Şahika’ya büyük bir ders vermesini bekliyor.

Halit karakterine iğrenç ve psikopat yakıştırmaları yapan dizi hayranları, Leyla karakterine de o kadar sinir olmuşlar ki, artık diziden çıkmasını bile istiyorlar.

Yasak Elma’da Ender ve Yıldız işbirliğinin de büyümesini isteyen dizi hayranları, bundan sonra yaşanacakları da büyük heyecan ile bekliyor.